GENEL

Bursa’da damada kadın iç çamaşırı giydirip tasma taktılar

Bursa’da bir düğünde ilginç anlar yaşandı. Damada kadın iç çamaşırı giydirerek tasma takılması sosyal medyanın gündemine oturdu. Mehmet Y. isimli bir damada düğününde yapılanlar sosyal medyayı ikiye böldü. Bazı sosyal medya kullanıcıları bunun bir gelenek olduğunu söylerken bazıları ise olaya tepki gösterdi. Sosyal medyada paylaşım rekorları kıran görüntülere yorum yağdı.

Bursa’da bir düğünde ilginç anlar yaşandı. Damada kadın iç çamaşırı giydirerek tasma takılması sosyal medyanın gündemine oturdu. Mehmet Y. isimli bir damada düğününde yapılanlar sosyal medyayı ikiye böldü. Bazı sosyal medya kullanıcıları bunun bir gelenek olduğunu söylerken bazıları ise olaya tepki gösterdi. Sosyal medyada paylaşım rekorları kıran görüntülere yorum yağdı. Bursa’da damada yapılanlar gündeme bomba gibi düştü. Bir düğünde Mehmet Y. isimli damada jartiyer giydirilerek boynuna tasma takılması gündem oldu. Görüntüler kısa sürede sosyal medyada paylaşım rekorları kırarken damadın arkadaşları tarafından damada yapılanlar tepki çekti.

İÇ ÇAMAŞIRI GİYDİRİP TASMA TAKTILAR

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bir düğünde Mehmet Y. isimli damada arkadaşları tarafından yapılan şakalar gündem oldu. Akçalar Mahallesi’nde düzenlendiği öğrenilen bir düğünde damada yapılanlar görenleri hayrete düşürdü. Arkadaşları tarafından kadın iç çamaşarı giydirilerek boynuna tasma takılan damat Mehmet Y. sosyal medyanın gündemine oturdu.

TEPKİ ÇEKTİ

Bursa’da arkadaşları tarafından kadın iç çamaşırı giydirilerek boynuna tasma takılan damat Mehmet Y.’nin görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Düğüne katılan bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alınan o anlar sosyal medyada paylaşıldı. Kısa sürede gündem olan görüntülere tepki yağdı. Bazı sosyal medya kullanıcıları bunun bir gelenek olduğunu söyledi. Bazı kullanıcılar ise düğünde yapılan bu şakanın hoş olmadığını söyleyerek tepkilerini dile getirdi.

‘BU BİR GELENEK’

Düğününde arkadaşları tarafından şaka amacıyla kendisine kadın iç çamaşırı giydirilerek boynuna tasma takılan damat Mehmet Y. ise mahallelerinde damada her türlü şakanın yapıldığını söyledi ve bu durumun yıllardır süren bir gelenek olduğunu aktardı.

Başa dön tuşu