GENEL

Büyükçekmece tır kazası trafiği kilitledi

İstanbul’da meydana gelen tır kazası trafiği kilitledi. TEM Otoyolu Büyükçekmece mevkiinde devrilen tır yola yan yattı. Meydana gelen kaza sonucunda TEM Otoyolu’nun Edirne istikameti trafiğe kapandı. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Tır sürücüsünün kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı olarak hastaneye sevk edildiği öğrenildi.

Büyükçekmece’de panik yaratan bir kaza meydana geldi. TEM Otoyolu Büyükçekmece istikametinde seyir halinde olan bir tır he henüz bilinmeyen bir nedenle devrildi. Kaza sonrasında devrilen tırın yola yan yattığı görülürken ihbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri kazada yaralanan tır şoförünü kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralı şoför ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

TRAFİK KİLİTLENDİ

İstanbul Büyükçekmece’de meydana gelen tır kazası sonrasında Edirne istikameti trafiğe kapandı. Bölgedeki trafik kilitlenirken olay yerine çok sayıda ekip sevk edildiği görüldü. Devrilerek yola yan yatan tırın kaldırılması ve trafiğin normal haline dönmesi için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

TIR ŞOFÖRÜ YARALI KURTARILDI

Devrilerek yola yan yatan tırın şoförünün araçtan yaralı şekilde kurtarıldığı öğrenildi. İhbar üzerine kaza yerine gelen itfaiye ekipleri tır şoförünü araçtan kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Olay yerinde sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan tır şoförü daha sonra ambulansla hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

Başa dön tuşu