MEDYA

Çağla Boz Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Ne İş Yapıyor?

Murat Dalkılıç'ın yeni sevgilisi Çağla Boz kimdir? Çağla Boz nereli? Çağla Boz kaç yaşında? Çağla Boz ne mezunu?

Sitare Akbaş’tan ayrılan Murat Dalkılıç yeni sevgilisi Çağla Boz ile ortaya çıktı!

Oyuncu Merve Boluğur ile 2015 yılında evlenen ve 2017 yılında boşanan daha sonra ise hemen oyuncu Hande Erçel ile hızlı bir aşk yaşayan Murat Dalkılıç, büyük aşık olduğu Erçel’in Sen Çal Kapımı adlı dizideki rol arkadaşı Sitare Akbaş ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ancak bu aşk da son buldu.

Murat Dalkılıç yine hiç beklemeden yeni bir aşka erken açtı. Eski sevgilisi Hande Erçel ile FOX TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı adlı dizide rol alan Sitare Akbaş ile aşk yaşamaya başlayan Murat Dalkılıç, bir buçuk yıl sonra Akbaş’tan ayrıldı.

Murat Dalkılıç yine hiç beklemeden yeni bir aşka erken açtı. Ünlü popçu Murat Dalkılıç’ın oyuncu Çağla Boz ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Murat Dalkılıç ve Çağla Boz ikilisinin yaz tatilinde Çeşme’de beraber geçirdiği ortaya çıktı.

Peki Çağla Boz kimdir? Murat Dalkılıç’ın yeni sevgilisi Çağla Boz kaç yaşında? Çağla Boz nereli? Çağla Boz ne iş yapıyor? Çağla Boz ne mezunu?

ÇAĞLA BOZ KİMDİR?

Henüz oyunculuğa yeni adım atan Çağla Boz, oyuncu Tolgahan Sayışman ile birlikte Aynasız adlı filmde rol alıyor. Murat Dalkılıç ile Çağla Boz bu film sayesinde tanışmış. Murat Dalkılıç filmin müziklerini yaparken Çağla Boz ile tanışmış ve ikili aşk yaşamaya başlamış.

Çağla Boz, 1999 yılında doğmuştur. Çağla Boz henüz 23 yaşında.

5 Eylül 2019 yılında New York Fashion Week’te podyuma çıkmıştır.

Başa dön tuşu