MEDYA

Cemal Hünal: Benim Yüzümden Boşanandılar Ben İse 20 Senedir Aynı Kadınla Beraberim

Oyuncu Cemal Hünal'dan dikkat çeken açıklamalar geldi!

Issız Adam filmi ile büyük bir üne kavuşan Cemal Hünal’dan itiraf dolu açıklamalar gündem oldu.

2008 yılında çekilen ve Türk sinema tarihinin unutulmazları arasına giren Issız Adam filmden Alper karakteriyle hatırlanan Cemal Hünal’den filme dair itiraflar geldi.

Issız Adam filminde canlandırdığı Alper karakterinin izleyen herkesi çok etkilediğini söyleyen Cemal Hünal: “Benim yüzümden bir sürü evlenip boşanmış insan var. Ben ise 20 senedir aynı kadınla beraberim.” diyerek gündem yarattı.

Cemal Hünal verdiği bir röportajda yıllar sonra bile kendisini yolda görenlerin Issız Adam diyerek seslendiğini anlattı. Cemal Hünal “Issız Adam’ın son 20 yılda Türkiye Cumhuriyeti’nde yapılan en iyi 5 filmden biri olduğunu düşünüyorum. Çok büyük şans benim adıma. Sinema tarihinde yerim oldu.” dedi.

“ISSIZ ADAMI HİÇ İZLEMEDİM”

Cemal Hünal filmi baştan sona hiç izlemediğini de itiraf etti ve “Bir kere yarım yamalak izledim. O da galada. Bir tarafımda Lale, bir tarafımda annem oturuyordu. Çok ideal şartlar değildi. Ondan sonra da filmi baştan izlemedim” dedi.

Cemal Hünal röportajda Issız Adam filminde etkilenip boşananlara değindi ve “Benim yüzümden bir sürü evlenip boşanmış insan var. Ben ise 20 senedir aynı kadınla beraberim. Herkes abi tam beni oynamışın diyor. Benden başka herkesi oynamışım.. Issız Adam’daki Alper kişilik olarak benim hiç sevmediğim bir karakter tipi. Yanımda asla istemeyeceğim bir tip. Sohbetini sevmediğim bir insan tipi.” dedi.

Başa dön tuşu