YAŞAM

Cemile ve Ahmet görkemli bir tören ile dünya evine girdiler

Balo salonu’nda yapılan nikah töreninde gelin Cemile’nin nikah şahitliğini kuzeni Mebranur Kurt yaparken damat Ahmet Çağlayan’ın şahitliğini ise Mustafa Pamuk yaptı.

Gazeteci Şencan-Behiye Birincioğlu’nun dünyalar güzeli kızı Cemile Birincioğlu ile Cumali-Besime Gün’ün yakışıklı oğulları Ahmet Çağlayan Gün muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdiler..

 

 

Safir Balo Salonu’nda yapılan düğün ve nikah törenine iki ailenin de yakınları ve sevenleri  ve Cemile ile Ahmet Çağlayan’ın arkadaşları katılarak genç çiftlerin bu mutlu gününe şahitlik yaptılar. Cemile Birincioğlu(Gün)’nun nikah şahitliğini kuzeni Mebranur Kurt yaparken, Damat Ahmet Çağlayan Gün’ün şahitliğini ise Mustafa Pamuk yaptı.

 

Cemile’nin göz  kamaştıran gelinliği de, Kıymet Tülek-Yeşim Şen imzalıydı. Gelinlik içinde adeta bir prenses gibi olan Cemile ve Ahmet Çağlayan’ı birbirlerine çok yakıştıran davetliler, “Allah mutluluklarını daim etsin ve bir yastıkta kocatsın” demekten kendilerini alamadılar.

 

Törene katılan davetlilerle tek tek ilgilenen Cemile ve Ahmet, düğün töreni boyunca adeta yerlerinde oturamadılar. Gece geç saatlere kadar süren düğün töreninde davetliler bu mutlu güne şahitlik yapmanın yanı sıra gönüllerincede eğlendiler.

 

Başa dön tuşu