SPOR

Cengiz Ünder Galatasaray’a geliyor

Okan Buruk’un yönetimindeki Galatasaray’ın Cengiz Ünder için harekete geçtiği öğrenildi. Marsilya’da forma giyen ve şimdilerde teknik direktör Tudor’un planları arasında yer almayan Cengiz Ünder için Galatasaray düğmeye bastı. Ünder’in Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile görüntülü telefon konuşması yapacağı öğrenildi.

Okan Buruk’un yönetimindeki Galatasaray’ın Cengiz Ünder için harekete geçtiği öğrenildi. Marsilya’da forma giyen ve şimdilerde teknik direktör Tudor’un planları arasında yer almayan Cengiz Ünder için Galatasaray düğmeye bastı. Ünder’in Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile görüntülü telefon konuşması yapacağı öğrenildi. Milli futbolcumuz Cengiz Ünder’in Galatasaray’a transferi için düğmeye basıldı. Marsilya’da forma giyen Cengiz Ünder’in Galatasaray’a transfer olması için harekete geçildi. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un Ünder’i Galatasaray forması giymesi için ikna etmesi bekleniyor.

GALATASARAY’DA CENGİZ ÜNDER HEYECANI

Türkiye Milli Futbol takımında forma giyen ve Marsilya’da top koşturan Cengiz Ünder için Galatasaray’da büyük bir heyecan yaşanıyor. Marsilya Teknik Direktörü Tudor’un planları arasında yer almadığı belirtilen Milli yıldız için Galatasaray düğmeye bastı. 25 yaşındaki başarılı futbolcunun satın alma opsiyonuyla kiralanması planlanıyor. Cengiz Ünder transferi için bizzat Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un devreye girdiği öğrenildi.

CENGİZ ÜNDER GALATASARAY’A GELİR Mİ?

Marsilya Teknik Direktörü Tudor’un oyun sistemine uymadığı gerekçesiyle satış listesine konulan Cengiz Ünder’e sarı-kırmızılı takım talip oldu. Galatasaray’ın Milli yıldızı satın alma opsiyonuyla kiralamaya çalıştığı öğrenildi. Cengiz Ünder’in önceliği ise Avrupa2da kalmak. Avrupa2da kalmak isteyen Cengiz, Avrupa Kulüpleri’nden gelecek olan tekliflere ağırlık vermeyi düşünüyor. Ancak Ünder, Galatasaray’ın ilgisine de kayıtsız değil.

OKAN BURUK TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPACAK

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un Cengiz Ünder’le görüntülü telefon konuşması yapacağı öğrenildi. Cengiz ile bizzat görüşecek olan Okan Buruk’un Milli yıldızı Galatasaray’a gelmesi için ikna etmeye çalışacağı aktarıldı.

Başa dön tuşu