MEDYA

Ceza Kıraç kavgası tekrar gündemde! Ceza’nın Kıraç’a ettiği küfür ortalığı karıştırmıştı

Genç şarkıcı Aleyna Tilki’nin LGBT paylaşımı sebebiyle iptal edilen Çorum konserinde Kıraç sahne alacak. Aleyna Tilki yerine sahneye çıkacak olan Kıraç sosyal medyada gündem olurken konuyla ilgili yorum yapan Sarp Palaur, ‘Ceza zamanında boşa konuşmadı’ sözleriyle dikkat çekti. Sarp Palaur’un bu açıklamasının ardından Ceza-Kıraç kavgası tekrar gündeme geldi. Bu kavgayı hatırlamayanlar ise detayları araştırmaya başladı.

Sarp Palaur, Aleyna Tilki yerine Çorum’da sahne alacak olan Kıraç ile ilgili yaptığı paylaşımla gündem oldu. Palaur’un paylaşımı çok konuşulurken aynı zamanda da merak uyandırdı. Ceza ve Kıraç arasında geçmiş yıllarda yaşanan kavgayı bilmeyenler ise hemen arama motorlarına yöneldi ve iki ünlü isim arasında yaşananları araştırmaya başladı. Peki, Ceza-Kıraç olayı nedir? Ceza Kıraç neden kavga etti? Ceza Kıraç’a ne dedi, küfür mü etti? İşte tüm merak edilenler…

DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki’nin LGBT ile ilgili yaptığı paylaşım sonrasında iptal olan Çorum konserinde Anadolu Rock’ın modern temsilcisi Kıraç sahne alacak. Kıraç’ın Aleyna Tilki yerine sahneye çıkacağını duyan Sarp Palaur ise bu konuyla ilgili yorumunu dile getirdi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Palaur, ‘Ceza zamanında boşa konuşmadı’ dedi. Yapılan bu paylaşım geçmiş yıllardaki Ceza-Kıraç kavgasını yeniden hatırlattı. Ancak iki ünlü müzisyen arasındaki kavgayı bilmeyenler veya hatırlamayanlar konuyu tüm detaylarıyla araştırmak için arama motorlarına yöneldi.

CEZA-KIRAÇ KAVGASI

Ünlü rock sanatçısı Kıraç, 2005 yılında TV8 ekranlarında yayınlanan Müzik Dergisi programına konuk olmuş ve burada rapçiler hakkında olay yaratan açıklamalarda bulunmuştu. Açıklamasında rapçileri eleştiren Kıraç, ‘Türkçe’yi mahvediyorlar ayrıca çok da dejenereler. Bu adamlar kesin uyuşturucu kullanıyorlar. Yoksa kelimeleri bu kadar hızlı, art arda söylemeleri imkansız.’ demişti. Ünlü rapçi Ceza ise aynı yıl düzenlenen Rap in Rock İstanbul Festivali’nde Kıraç’a küfürlü rap bir şarkı söylemişti. Ünlü rapçinin bu şarkıyı söylemesindeki neden Kıraç’ın rapçiler hakkında söylediği sözler olarak yorumlanmıştı. Daha sonra bu söylediklerinden pişman olan Ceza, Kıraç’tan özür dilemişti.

 

Başa dön tuşu