GENEL

Çimen’den Ramazan Bayramı kutlama mesajı

ASKF Başkan Adayı Ramazan Çimen, Ramazan Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Ramazan Çimen mesajında, “11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif’i büyük bir birliktelikle tamamlamanın ve sevgiyle, muhabbetle kucaklaşacağımız Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şimdi bir Ramazan Bayramı’na daha çok şükür kavuştuk. Bayramlar çok özel günlerdir. Bayramın coşkusunu, mutluluğunu tüm aile bireyleriyle, komşularımızla, hemşerilerimizle paylaşarak, daha da anlamlı hale getirmeliyiz.

Bayramlar toplumsal birliği sağlayan, değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günlerdir. Bu anlamlı ve özel günlerde, akraba ve komşularımızın yanı sıra kimsesizlerimizi de ziyaret ederek, Ramazan Bayramını ruhuna uygun yaşamalıyız.

Bir bayramı daha kutlayacak olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşarken, Ramazan Bayramı’nın insanlığa, İslam âlemine, ülkemize sağlık ve huzur getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimin ve spor camiasının bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

Başa dön tuşu