GENEL

Çin China Telecom binasında yangın

Çin’de 200 metreyi aşan 42 katlı China Telecom binasında çıkan yangın sonrasında gökyüzü dumanlarla kaplandı. Dev gökdelende çıkan yangında binanın dış duvarını alevler sardığı görülüyor. Dumanların gökyüzünü kapladığı yangına müdahale için bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildiği öğrenildi. 280 itfaiye çalışanının katıldığı yoğun çalışma sonucunda yangının söndürüldüğü öğrenildi. Meydana gelen yangında can kaybı veya yaralanma olup olmadığına dair henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

Çin’in Changsha kentinde yer alan China Telecom şirketine ait olan dev kulede yangın çıktı. 200 metreyi aşan yükseliğe sahip olan 42 katlı dev gökdelende çıkan yangın büyük panik yarattı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen yüzlerce itfaiyeci yoğun çalışma sonucunda yangını söndürdü. Olayda can kaybı veya yaralanma olup olmadığında dair herhangi bir açıklamaya yer verilmedi.

280 İTFAİYECİ YANGINI SÖNDÜRME ÇALIŞMALARINA KATILDI

Çin’in Changsha kentinde yer alan ve yüksekliği 200 metreyi aşan China Telecom şirketine ait kulede yangın çıktı. 42 katlı binada çıkan yangını ihbar alan itfaiye ekipleri söndürme çalışmalarına başladı. 36 itfaiye aracı ile 280 itfaiyecinin katıldığı yangın söndürme çalışmaları sonucunda yangın kontrol altına alındı.

ÖLÜ VEYA YARALI OLUP OLMADIĞINA DAİR AÇIKLAMA YOK

Dev gökdelende yangının çıktığı ilk dakikalarda yayımlanan haberde ‘İtfaiye ekipleri, alevleri söndürmek ve olay yerinde kurtarma çalışmaları yapmak için çalışmalara başladı’ ifadelerine yer verildi. Yangın bölgesine 36 itfaiye aracı ve 280 itfaiyecinin sevk edildiği de haberlerde yer aldı. Hunan İtfaiye Teşkilatı’nın paylaştığı bilgiye göre yangın söndürüldü ve can kaybı ile ilgili henüz bir bilgi paylaşılmadı.

Başa dön tuşu