SİYASET

Çocuklar ve kadınlar için Hayır diyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana’nın dört bir yanında referandumda ‘Hayır’ çağrısı yapıyor.  Özellikle çocukların ve kadınların geleceğinin iyi düşünülmesi gerektiğini hatırlatan Tümer, Sarıçam’da, Kozan Hamamköy’de, Çukurova’da, Seyhan Küçük Dikili Mahallesi’nde, Yüreğir Dadaloğlu Mahallesi’nde ve Ceyhan’da yaptığı çalışmalarda çocuk ve kadınların sorunlarına dikkat çekti.

 

ÇOCUK VE KADIN HAKLARINA DİKKAT ÇEKTİ
Son 15 yılda çocuklara ve kadınlara yönelik akıl almaz saldırılar, taciz, tecavüz ve cinayetler olduğuna işaret eden Tümer, çocuk ve kadın haklarının hiçe sayıldığı bir dönemin geride bırakılması gerektiğini kaydetti.

 

“UMUT DOLU HAYALLERİ OLSUN”
Çocukların gelecekleri için tüm Türkiye’ye “İyi düşünün ve oylarınızı öyle kullanın” diye seslenen Tümer, “Çocuklarımız gelecekleri için bize güveniyor. Onları karanlıkta bırakmayalım. Huzurları, özgürlükleri için, 23 Nisan’da hep bayram yapsınlar, umut dolu hayalleri olsun. Çocukları sakın unutmayın” diye konuştu.

 

“YETKİLER TEK KİŞİYE VERİLEMEZ”
Çocuk ve kadın haklarının hayata geçmediği bir Türkiye’de başkanlık sistemine izin vermeyeceklerini vurgulayan Tümer, “Gazi meclisimiz etkisiz bırakılamaz. Tüm yetkiler tek kişiye teslim edilemez. Güneşli ve özgür yarınlarımız için, en çok da çocuklar ve kadınlar için 16 Nisan’da tüm vatandaşlarımızı ‘hayıra’ çağırıyoruz” dedi. 

Başa dön tuşu