SİYASET

Çok yaşa CHP, çok yaşa Cumhuriyet

"ATATÜRK İLKE VE DEVRİMLERİNİN YILMAZ BEKÇİLERİYİZ"

CHP'nin 96'ncı kuruluş yıldönümünde açıklama yapan Ayhan Barut, "Ülkemizin kurtarıcısı, kurtuluş mücadelemizin lideri ve Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 9 Eylül 1923'te siyasi faaliyetlerine başlayan partimiz, Cumhuriyetin güvencesidir. Partimiz çağdaş yarınların mimarı, Atatürk ilke ve devrimlerinin yılmaz bekçisi, çağdaşlaşma ve ulusal kalkınmanın kalesi, aydınlık bir Türkiye hedefinin yıkılmaz savunucusudur. 'Benim iki büyük eserim var. Birisi Cumhuriyet Halk Partisi, birisi Türkiye Cumhuriyetidir' diyen Atamızın izinde yılmadan yürüyoruz" diye konuştu

"VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ"

CHP'nin 96'ncı kuruluş yıl dönümünü her zaman olduğu gibi yine büyük bir heyecan ve coşkuyla kutladıklarını bildiren Ayhan Barut, şunları kaydetti:
"96 yıldır cumhuriyet, demokrasi ve aydınlık bir Türkiye mücadelesini sürdüren partimizin kuruluş ilkeleri; yolumuzu aydınlatmayı sürdürüyor. Yüreğimizdeki Atatürk sevgisini, Cumhuriyet ve demokrasi aşkını, özgürlük ve bağımsızlık tutkusunu hiç kimse yok edemeyecek. Ulu Önderimiz Atatürk'ün miras ve fikirlerini sonsuza dek yaşatacak, gelecek kuşaklara çağdaş, refah, mutlu insanların yaşadığı bir Türkiye Cumhuriyeti bırakmak için var gücümüzle çalışacağız. Partimizin ve ülkemizin kurucu ve kurtarıcısı Büyük Önderimiz Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, partimize emek veren saygıdeğer genel başkanlarımızı, kıymetli yöneticilerimizi rahmet, minnet ve özlemle anıyor, anıları önünde saygıyla eğiliyoruz. Çok yaşa CHP, çok yaşa Cumhuriyet."

 
 

Başa dön tuşu