SPOR

Cristiano Ronaldo Com to Galatasaray beğenisiyle Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, Galatasaray taraftarını heyecanlandıran bir harekette bulundu. Şimdilerde Premier Lig ekibi Manchester United’dan ayrılacağı konuşulan Ronaldo, sosyal medyada yaptığı bir beğeniyle Galatasaray taraftarına büyük bir heyecan yaşattı. Bütün takımları peşinden koşturan Ronaldo, Com to Galatasaray beğenisi ile gündeme bomba gibi düştü.

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, Galatasaray taraftarını heyecanlandıran bir harekette bulundu. Şimdilerde Premier Lig ekibi Manchester United’dan ayrılacağı konuşulan Ronaldo, sosyal medyada yaptığı bir beğeniyle Galatasaray taraftarına büyük bir heyecan yaşattı. Bütün takımları peşinden koşturan Ronaldo, Com to Galatasaray beğenisi ile gündeme bomba gibi düştü. Ronaldo’nun Com to Galatsaray beğenisinin ardından Galatsaray taraftarları sosyal medyada binlerce paylaşımda bulundu. Yıldız futbolcunun bu beğenisi sarı-kırmızılı taraftarı heyecanlandırırken konuyla ilgili sosyal medyada binlerce paylaşım yapıldı. Ronaldo’nun beğenisi sonrasında ‘Com to Galatasaray’ etiketi sosyal medyada ilk sıralarda yerini koruyor.

GALATASARAY TARAFTARINI HEYECANLANDIRAN BEĞENİ

Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, Galatsaray taraftarının sosyal medya üzerinde paylaştığı Com to Galatasaray gönderisini beğendi. Bütün takımların peşinden koştuğu yıldız futbolcu bu beğenisiyle Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı. Ronaldo’nun bu beğenisi sonrasında yer yerinden oynadı. Sarı-kırmızılı taraftarlar sosyal medyada binlerce paylaşım yaparken Ronaldo’nun beğenisi de sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu.

SOSYAL MEDYADA İLK SIRADA

Spor manşetlerine bomba gibi düşen beğeni Galatasaray taraftarına büyük heyecan yaşattı. Manchester United’dan ayrılacağı konuşulan dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, tüm takımları peşinden koşturan dünya çapında herkesi kendine hayran bırakan bir isim olarak gündemden düşmüyor. Takımından ayrılacağı konuşulan Ronaldo için Galatasaray taraftarı ‘Com to Galatasaray’ yorumları yapmaya başladı. Ronaldo, Galatasaray taraftarının yaptığı Com to Galatasaray yorumunu beğenerek sarı-kırmızılılara büyük bir heyecan yaşattı. Sosyal medyanın gündemine oturan beğeniyle ilgili yorum yağdı.

 

Başa dön tuşu