SPOR

Cristiano Ronaldo sahada kanlar içinde yere yığıldı

Portekizli yılzıd futbolcu Cristiano Ronaldo, Portekiz milli maçında herkesi korkuttu. Portekiz-Çekya karşılaşmasında sahada mücadele ettiği esnada kaleciyle havada çarpışan Ronaldo, burnundan darbe aldı ve kanlar içinde yere yığıldı. Hem taraftarların hem de futbolcuların korku ve panik yaşadığı anlarda yüzünün kan içinde kaldığı görülen Ronaldo’nun bu pozisyondan sonra sakatlandığı düşünüldü. Talihsiz pozisyonun ardından sağlık ekipleri hemen sahaya koşarak yıldız futbolcuya müdahale etti.

Mücadele sırasında rakip kaleciyle havada çarpışan ve burnundan sert şekilde darbe alan Cristiano Ronaldo, yere yığıldı. Burnunun kanadığı görülen ve yüzünün kısa sürede kan içinde kalmasıyla herkesi panikleten Ronaldo için sağlık ekipleri sahaya koştu. Bu anlarda hem stadyumda hem de ekran başında maçı takip eden futbolseverleri Ronaldo için oldukça endişelendi.

YÜZÜ KANLAR İÇİNDE KALDI

UEFA Uluslar A Ligi 2. Grup 5. maçında Portekiz ile Çekya karşılaşması ekrana geldi. Yakından takip edilen karşılaşmanın 13. dakikasında Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, rakip takımın kalecisiyle girdiği talihsiz bir pozisyon sonucunda burnundan sert bir şekilde darbe aldı. Burnundan aldığı darbe sonucunda yüzü kanlar içinde kalan futbolcu bir anda kendini yere bıraktı.

OYUNA GERİ DÖNDÜ

Ronaldo ve rakip takım kalecisi Tomas Vaclik arasındaki pozisyonun ardından Ronaldo’nun aldığı darbe sonucunda sakatlandığı düşünüldü ve hem takım arkadaşları hem de taraftarlar yıldız futbolcu için endişelendi. Bu anlarda oyun bir süre dururken sağlık ekipleri de hemen sahaya koşarak müdahalede bulundu. Yapılan müdahalenin ardından sağlık durumu iyi görünen Ronaldo, tekrar oyuna döndü.

 

Başa dön tuşu