SPOR

Adana Demirsporlu Balotelli’nin yeni takımı belli oldu

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor'da forma giyen ancak Geçtiğimiz günlerde şehri terk ettiği açıklanan Balotelli'nin yeni takımı merak konusu olmuştu. Mario Balotelli'nin İsviçre ekibi Sion ile anlaşmaya vardığı bildirildi.

Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor’da 31 maçta forma giyen ve 18 gol 4 asistlik performansı ile büyük bir başarıya imza atan Mario Balotelli Adana’yı terk etmişti. Yıldız futbolcunun yeni takımı futbolseverler tarafından merak ediliyordu. Süper Lig’in büyükleri Galatasaray ve Fenerbahçe’nin de ilgilendiği futbolcu yeni takımını bulduğu. Adana’dan ayrılan futbolcu İsviçre ekibi Sion ile anlaştı.

Adana’yı terk ettiği açıklanmıştı

Adana Demirspor’da forma giyen Balotelli, Süper Lig’in 3. haftasında oynanan Ümraniyespor maçı sonrasında teknik direktör Montella ile yaşadığı gerginlik sonucunda kenti terk etmişti. Adana Demirspor başkanı Murat Sancak konu ile ilgili yaptığı açıklamada İtalyan oyuncunun Ayrılmak istediğini belirterek 4 milyon euro veren takıma satacaklarını söylemişti.

Yıldız futbolcunun yeni adresi belli oldu

Teknik direktörü ile yaşadığı tartışma sonrasında Adana’dan ayrılan 32 yaşındaki futbolcunun yeni takımı açıklandı. Mario Balotelli İsviçre takımı Sion ile anlaşmaya vardığı. Yıldız futbolcunun bugün sağlık kontrolünden geçeceği öğrenildi.

Başa dön tuşu