ÜNİVERSİTE

ÇÜ Adana Meslek Yüksekokulu Öğrencilerine CEO’dan Seminer

Öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği seminer ilgiyle izlenirken, Toyota Türkiye CEO’su Ali Haydar Bozkurt kendi yaşamından kesitlerle öğrencilerle iş ve sosyal yaşamda fark yaratan lider olmak için başarılı olmanın yollarını anlattı.

 

Seminerin soru-cevap bölümünde ise öğrenciler merak ettikleri soruların yanıtlarını Bozkurt’a sorarak cevabını buldular.

 

Çukurova Mezunu CEO Öğrencilerle Buluştu.

Çukurova Üniversitesi İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü 1991 mezunu olan Ali Haydar Bozkurt, Adana Meslek Yüksekokulu Kampüsünün o zamanlarda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak ve önceki dönemlerde de Mühendislik Yüksekokulu olarak hizmet verdiğini, babasının da aynı kampüste İnşaat Mühendisliği okuduğunu söyledi.

 

Öğrenciler Ayakta Alkışladı.

Beyazevler Kampüsü’ndeki öğrencilik anılarından da söz eden Ali Haydar Bozkurt öğrenciler tarafından ayakta alkışlandı. Portakal Çiçeği Karnavalı’nın yaratıcısı da olan Bozkurt’u öğrencilerin kendi hazırladıkları maskelerle festivali andırır bir karşılama hazırlamaları duygulandırdı. Etkinlik Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Faruk Karadağ, konuk Bozkurt’a plaket ve teşekkür belgesi vermesinin ardından anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Başa dön tuşu