ÜNİVERSİTE

ÇÜ’den ihtiyaç sahibi ilköğretim öğrencilerine tablet

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında temin ettikleri tabletleri ihtiyaç sahibi olan ilköğretim öğrencilerine hediye etti.

 

Eğitim Fakültesi Rehberlik Bölümü tarafından belirlenen öğrencilere tabletleri ve birer kitap, pandemi kuralları çerçevesinde düzenlenen törenle verildi. Elde edilen tabletlerden biri de, Eğitim Fakültesi’nin ortak proje yürüttüğü Fevziye Çelik Ortaokulu EBA Merkezi’ne hediye edildi.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Türkçe Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Faruk Yıldırım, Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Türkçe Eğitimi Bölümü olarak amaçlarının iyi öğretmenler yetiştirmenin yanı sıra toplumsal sorunlara duyarlı vatandaşlar da yetiştirmek olduğunu söyledi.

 

ÇÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sedat Uçar, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Fulya Cenkseven Önder, Doç. Dr. Akın Efendioğlu, Türkçe Eğitimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Faruk Yıldırım, Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ömer Tuğrul Kara ile öğrenci ve ailelerinin katıldığı tören birlikte anı fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Başa dön tuşu