ÜNİVERSİTE

ÇÜ Pozantı MYO’ da Mezuniyet Sevinci

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Pozantı Meslek Yüksekokulu’nda 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılını başarıyla tamamlayanlar için mezuniyet töreni düzenlendi.

 

Törene Pozantı Kaymakamı Emrah Akduman, Belediye Başkan vekili Murat Kutlu, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Semih Tangolar, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Nuri Dilek, İlçe Emniyet Müdür Vekili, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşundan sonra İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende açılış konuşmasını dönem birincisi Sefa Güçlü yaptı.

Pozantı Kaymakamı Emrah Akduman, içinde bulunduğumuz zor koşullara rağmen törenin düzenlenmesinden ve öğrenciler ve aileleriyle bir arada bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek ÇÜ Meslek Yüksekokulunun Pozantı için önemine değindi.

 

Prof. Dr. Tangolar: “Örnek Yüksekokul Olma Konusundaki Çabalarımız Kararlılıkla Sürecek”

Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Semih Tangolar, halen etkisini sürdüren ve herkesin çok dikkatli olmasını gerektiren pandemi koşullarına rağmen öğrencilerin bu mutlu günlerinde heyecanlarına ve sevinçlerine ortak olmaları nedeniyle gelen konuklara etti.

Kuruluşunun 12. yılında 11. mezuniyet törenini gerçekleştirdiklerini belirten Prof. Dr. Tangolar, ÇÜ Pozantı MYO olarak mevcut kadro ve altyapıyla hür düşünceli, dünyaya açık, girişimci gençleri topluma kazandırmayı hedeflediklerini ifade ederek, “Adana’nın her bakımdan gelişmeye açık bir ilçesi olan Pozantı’da sürdürülebilir, güçlü ve kaliteli, örnek yüksekokul eğitiminin tesisi konusundaki çabalarımız kararlılıkla sürecektir. Bu yoldaki çabalarımıza gönülden destek veren başta Rektörümüz Prof. Dr. Meryem Tuncel olmak üzere Kaymakamlığımız ve Belediye Başkanlığımıza, Pozantı’daki diğer kamu ve sivil toplum kurumlarına teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

 

Konuşmalarının ardından protokol üyelerinden diplomalarını alan öğrenciler keplerini hava fırlatarak mezun oldu.

Başa dön tuşu