ÇUKUROVA

Çukurova’da 19 Mayıs coşkuyla kutlandı

Saatler 19:19’u gösterdiğinde otobüsün üzerine çıkan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, vatandaşlarla birlikte saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nı söyledi sonrasında Çukurovalıların bayramını kutladı.

Ulusal Kurtuluş Mücadelesinin başladığı gün olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Adana’nın Çukurova ilçesinde de coşkuyla kutlandı.

Çukurova Belediyesi otobüsü gün boyu marşlar çalarak Çukurova caddelerinde gezdi. Otobüsten yükselen marşlara Çukurovalılar ellerinde bayraklarla eşlik etti. 

Saatler 19:19’u gösterdiğinde coşku zirve yaparken, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin Turgut Özal Bulvarı Aksagaz Kavşağında otobüsün üzerine çıkarak saygı duruşunun ardından Çukurovalılarla birlikte İstiklal Marşı’nı söyledi. Tam bu anda trafik durdu, vatandaşlar araçlarından indi ve İstiklal Marşı’na eşlik etti.

Hep birlikte İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından Başkan Soner Çetin, Çukurovalıların bayramını kutladı. Vatandaşlar da Başkan Soner Çetin’e ellerindeki bayrakları sallayarak ve alkışlarla karşılık verdi.

 

Başa dön tuşu