SANAT

ÇUKUROVA’DA SELAMİ ŞAHİN RÜZGARI!

Dizinin tümü birbirine bağlı nedenlerle çıkmaza giren ‘aşk’ları, bu hafta duygu dolu bir şarkı eşliğinde izleyicinin gözünün önünden aktı.

 

İzleyici, Çukurova’nın aşk hikayelerini Selami Şahin’in klasikleşmiş ‘Ben Sevdalı Sen Belalı’ isimli şarkısı eşliğinde izledi. En sevilen aşk şarkılarından biri olan ve Türkiye’nin en ünlü sesleri tarafından defalarca seslendirilen şarkı, bu kez hepsi farklı yaralara sahip Çukurova’nın aşklarını anlattı.

 

Müjgan’ı üzmemek ile Züleyha’yla hayatını geri almak arasındaki Yılmaz; hayatını Yılmaz’la geçirmek için heyecan duyan Müjgan; büyük aşkı Yılmaz’la gidip yaşananları unutmak ile evli bir kadın olarak verdiği sözleri tutmak arasında kalan Züleyha; başkasını sevdiğini bile bile Züleyha’nın aşkı için her şeyi göze alan Demir; aradan geçen bir ömre, kaybettiği ailesine rağmen hâlâ kalbi Hünkar için atan Fekeli; Çukurova’nın hakimiyeti ve oğlunun mutluluğu için her şeyi göze almışken Fekeli’ye baktıkça yüreği titreyen Hünkar, Selami Şahin’in doyumsuz sesi eşliğinde izleyiciye duygu seli yaşattı. 

 

Sahnenin yayınının ardından sosyal medya, şarkıya ve sahneye dair beğeni mesajları ile doldu.

 

Her perşembe milyonların ekrana kilitleyen ‘Bir Zamanlar Çukurova’ merakla beklenen bu soruların cevapları ile perşembe akşamı ATV ekranında olacak. 

Başa dön tuşu