SARIÇAM

CUMHUR İTTİFAKI MİLLİDİR, VAZGEÇEMEYİZ

 İlk olarak Gültepe Mahallesi’nde yapılan toplantı yoğun ilgi nedeniyle adeta bir miting havasında gerçekleşti. Binlerce vatandaşın katılımıyla oluşan coşkulu kalabalık, Başkan Uludağ’ı bir kez daha bağrına basarak sevgiyle kucakladı. Başkan Bilal Uludağ, büyük sevgi gösterileriyle çıktığı platformda vatandaşları selamlayarak, gösterilen ilgi nedeniyle de Gültepe mahallesi sakinlerine teşekkür etti.

Gültepe Mahallesi’nde yapılan toplantıya Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı, Sarıçam ilçe Başkanı Mustafa Kızılelma, İl Kadın Kolları Başkanı Dudu Yaşar, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Emin Canlı, Sarıçam İlçe Ülkü Ocakları Başkanı Murat Soner, Adana Taş Medreseliler İl Başkanı Sefer Tatlı, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

MHP Sarıçam ilçe Başkanı Mustafa Kızılelma ve İl Başkanı Bünyamin Avcı’nın selamlama ve teşekkür konuşmasının ardından platforma Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Bilal Uludağ çıktı. Başkan Bilal Uludağ, yoğun ilgi nedeniyle katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başladı. Bilal Uludağ, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin, diğerlerinden ayıran önemli özelliklere sahip olduğunu ve sonuçlarını diğerlerinden farklı kılacak özellikleri bulunduğuna dikkat çekti.

Uludağ, “Bu özellik şudur değerli kardeşlerim; 15 Temmuz sürecinden başlayarak, Türkiye’nin safralarından kurtulması,  çevresinde oluşturulan zillet çemberini kırmak ve ülkemizin birlik ve beraberlik içerisinde yoluna devam edebilmesi amacı ile,  hiçbir siyasal çıkar gözetmeden başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendi ile Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendi önderliğinde oluşturulan Cumhur İttifakıdır. Türk siyasi hayatında ittifaklar ve koalisyonlar olmuştur, bundan sonrada olacaktır ve bunlar doğaldır. Doğal olmayan, ittifakları oluşturan siyasi partilerin kendi başlarına kazanma amacının dışına çıkarak, neredeyse karşılıklı olarak kazanılacak yerlerden vazgeçme fazileti göstermesi, buna adeta gönüllü olmalarıdır. Bu anlamda Cumhur İttifakı sadece Türk siyasi hayatında değil, dünya literatüründe önemli bir yer işgal edecektir.” dedi.

Başkan Uludağ, her iki liderinde açıkça ifade ettikleri gibi, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Modeli Türkiye’nin, komşularında çıkan yangına bulaşmaması için çıkış bileti olduğuna da vurgu yaparak konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Ülkenin bağımsızlığının teminatı, Devletin birliği, Milletin dirliği için olmazsa olmazıdır. Önce ülkem ve milletim diyen bir anlayışın temsilcisi olarak, Sarıçam’da yaşayan her bir hemşerime şunları söylemeyi bir görev biliyorum; Cumhur İttifakı millidir, vazgeçemeyiz,  Cumhur İttifakı gereklidir, boş veremeyiz,  Cumhur İttifakı samimidir, sırt çeviremeyiz.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey, basın mensupları bir sohbeti sırasında konu AK Parti’nin aday çıkartmayacağı bir belediyeden açılınca, sorulan soru üzerine şöyle bir cevap verir;  “Mademki Sayın Erdoğan bu belediyede de aday göstermeyecek, o zaman seçilecek Belediye Başkanı benim Belediye Başkanım olduğu kadar, Sayın Erdoğan’ın da Belediye başkanı olacaktır”  demiştir. Ben de bu sözü talimat kabul ediyor ve diyorum ki; Allah’ın izni ve sizlerin desteği ile seçildiğimde, bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonra da hepinizin Belediye Başkanı olacağım. Bilirsiniz ben kolay söz vermem, ama söz verirsem de tutarım. Önceki dönem Sarıçam Adana ekonomisinden gereken payı söke söke alacak diye söz vermiştim. 5 yıla yakın bir süreçte ne söz verdiysek, fazlasını yaptık. Büyükşehir Belediye Başkanımızın da önemli katkıları ile neleri başardığımızı en iyi sizler bilirsiniz. Bu vesile ile hepinize, saygı ve sevgilerimi sunuyor; kendimi size, sizleri Allah’a emanet ediyorum. Ne mutlu Türküm Diyene”

“CUMHUR İTTİFAKI ADANA’YA MÜHRÜNÜ VURACAK”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, Gültepe mahalle sakinlerine yaptığı konuşmasında, bir tarafta Cumhur İttifakı, diğer yanda ise terör sevicilerinin ittifakı bulunduğuna değindi.  Hüseyin Sözlü, “Gönülleri birleşenler selam sizlere. Biliyoruz ki vatan sevgisi millete hizmetin en büyük gücüdür. Bu sevginin en iyi gösterileceği zeminlerden biri hiç şüphesiz ki bizlerin görev ifa ettiği yerel yönetimlerdir. Şunu da herkes iyi bilmelidir ki; Bizim belediyecilik anlayışımızın öznesinde insan, yükleminde adalet vardır. Bizim belediyecilik anlayışımız en ücra köşede yaşayan vatandaşının dahi ihtiyaç ve sorunlarından haberdar olan, vatandaşın memnuniyetini ve refahını düşünen bir belediyecilik anlayışıdır.” dedi.

Başkan Sözlü, Cumhur İttifakı’nın şeffaf bir şekilde, Türk Milleti’nin desteği ile gözler önünde oluşturulduğunu, kendilerini Atatürkçü,  Cumhuriyetçi diye tanımlayan zilletin mensupları PKK’nın yol arkadaşı olan HDP ile ittifaklarını, pazarlıklarını yaptıklarına dikkat çekti.  Sözlü,  gizli ittifaka dikkat çekerek,  konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

“Genel Başkanımız, Liderimiz, hemşerimiz Devlet Bahçeli’nin isim babası olduğu, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle oluşturulan Cumhur İttifakı Adana’ya mührünü vuracak, 15 ilçede ve Büyükşehir Belediyesinde galip gelecektir. Adana’da yaptıklarımız ortada. Yaptığımız yol hizmetleri ortada. Devlet Bahçeli Köprüsü başta olmak üzere 5 köprü ile Sarıçam ve Yüreğir’i Adana’ya daha da yaklaştırıp merkez parçası yapıyoruz. Bizim en büyük güç kaynağımız sizlersiniz. Hepinize teşekkür ediyorum”

Yapılan konuşmaların ardından ise miting havasında geçen toplantı Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün vatandaşları selamlamaları ile son buldu.

Bu arada Gültepe ile başlayan mahalle toplantıları hafta sonu boyunca yine coşkulu kalabalıkların katılımlarıyla ve büyük sevgi gösterileriyle Remzi Oğuz Arık, Beyceli ve Yıldırım Beyazıt mahallerinde de yapılarak devam edildi.  

Başa dön tuşu