GENEL

Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu istifa etti

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in yaptığı paylaşımlar bir kez daha gündeme bomba gibi düştü. Peker, bu kez de Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu hakkında bir iddia ortaya attı. Sedat Peker’in rüşvet yazışmalarını ifşa ettiği yolsuzluk ağı içerisinde olduğu öne sürülen Taranoğlu, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifasını sundu.

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in yaptığı paylaşımlar bir kez daha gündeme bomba gibi düştü. Peker, bu kez de Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu hakkında bir iddia ortaya attı. Sedat Peker’in rüşvet yazışmalarını ifşa ettiği yolsuzluk ağı içerisinde olduğu öne sürülen Taranoğlu, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifasını sundu. Sedat Peker’in rüşvet yazışmalarını ifşa ettiği Serkan Taranoğlu’nun istifasını sunduğu öğrenildi. Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu hakkında çok sayıda iddia ortaya atılırken olay kısa sürede gündem olmuştu. Tüm bu iddiaların ardından Taranoğlu, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifasını sundu.

GÜNDEM OLAN RÜŞVET İDDİASI

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya üzerinden SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenoğlu, kardeşi Zehra Taşkesenoğlu, Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu ve eski Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Salih Orakcı ile ilgili rüşvet iddialarında bulundu. Peker’in bu iddiaları gündeme bomba gibi düşerken iddiaların ardından Serkan Taranoğlu’nun istifa ettiği belirtildi.

SAĞLIK SORUNLARINI GEREKÇE GÖSTEREREK İSTİFA ETTİĞİ ÖNE SÜRÜLDÜ

Çok konuşulan iddiaların ardından gazeteci Erk Acarer’den Taranoğlu ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşım yapan Acarer, ‘Sedat Peker, bir kişiyi daha adadan gönderdi. Serkan Taranoğlu sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa etti. Aslında doğru artık o eski o değil. Akıl sağlığını yitirdi.’ ifadelerine yer verdi. Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu’nun istifası ile ilgili henüz resmi kaynaklardan herhangi bir açıklama gelmedi.

Başa dön tuşu