SPOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan FIFA Başkanı’nın hediye ettiği topa kafa attı

FIFA Başkanı Gianni Infantino, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a üzerinde ‘Erdoğan’ yazan bir top hediye etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, FIFA Başkanı tarafından kendisine hediye edilen isminin yazılı olduğu topa kafa attı. Samimi görüntülerin ortaya çıktığı anlar herkesi gülümsetti. Erdoğan’ın topa kafa atması ise sosyal medyada günün en çok konuşulan konularından biri oldu.

New York’ta temaslarına devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FIFA Başkanı Gianni Infantino ile görüştü. Bu görüşmeden kameralara samimi görüntüler yansıdı. FIFA Başkanı, Erdoğan’a üzerinde ismi yazılı olan bir top hediye etti. Erdoğan’ın kendisine hediye edilen topa kafa attığı anlar yüzleri güldürdü. Sosyal medyanın da gündemine yerleşen görüntülere beğeni ve yorum yağdı.

FIFA BAŞKANI’NDAN ERDOĞAN’A ÖZEL HEDİYE

Birleşmiş Milletler 77. Genel Kurulu için New York’a giden ve buradaki temaslarına devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FIFA Başkanı Infantino ile de görüştü. Basına kapalı gerçekleştirilen görüşmenin ardından Erdoğan ve Infantino kameralar karşısına geçerek poz verdi. Bu görüşmede FIFA Başkanı’nın Erdoğan’a özel bir hediyesi de oldu. Infantino, Erdoğan’a üzerinde ismi yazan ve sadece bir adet üretilen futbol topu hediye etti.

TOPA KAFA ATTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FIFA Başkanı tarafından kendisine hediye edilen topa kafa attı. Samimi görüntülerin ortaya çıktığı bu anlar herkesi güldürdü. Sosyal medyanın da gündemine yerleşen ve kısa sürede paylaşım rekorları kıran görüntülere beğeni ve yorum yağdı.

‘BİR NUMARA MİLLİ TAKIM’

Öte yandan Erdoğan, görüşme esnasında Infantino ile İsrail Başbakanı Yair Lapid’i de tanıştırdı. Bu anlarda yapılan futbol sohbetleri de kameralara yansıdı. İsrail Başbakanı Lapid, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tuttuğu takımı sordu. Erdoğan ise bu soruya ‘Bir numara Milli takım’ yanıtını verdi. İsrail’in Fenerbahçe ile kötü anıları olduğunu, Fenerbahçe’nin İsrail’i hep yendiğini söyleyen Lapid’e yanıt Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’ndan geldi. Çavuşoğlu, bir dönem Fenerbahçe’de oynayan İsrailli futbolcu Haim Revivo’yu hatırlattı ve ‘Revivo çok iyi bir oyuncuydu’ dedi.

Başa dön tuşu