MEDYA

Darmaduman Dizisi Konusu Ne? Ne Zaman Başlıyor? Oyuncuları Kim? Uyarlama Mı?

Fox Tv'nin ünlü dizi Beverly Hills'den uyarladığı Darmaduman dizisinden ilk tanıtım yayınlandı. Peki Darmaduman oyuncuları kim? Darmaduman ne zaman başlıyor? Darmaduman konusu ne?

Bir zamanların efsane Amerikan yapımı dizisi Beverly Hills 90210 dizisinden uyarladığı Darmaduman dizisinden ilk tanıtım yayınlandı.

Tanıtım fragmanı yayınlanan Darmaduman dizisi konusu ne? Darmaduman oyuncuları kim? Darmaduman ne zaman başlıyor?

90’lı yılların kült gençlik draması Beverly Hills 90210’dan uyarlanan Darmaduman dizisi iddialı oyuncu kadrosu ile dikkat çekti.

FOX TV’de yayınlanacak olan dizinin senaryosunu Damla Serim yazarken yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer oturuyor. Dizinin oyuncu kadrosu ise izleyenleri heyecanlandıracak. Üç Kuruş dizisiyle yıldızı parlayan Aslıhan Malbora, Son Yaz dizisiyle tanınan Hafsanur Sancaktutan dizinin başrolünde yer alıyor.

Darmaduman Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Darmaduman dizisinin başrolünde Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Malbora, Necip Memili ve Nur Fettahoğlu gibi isimler yer alıyor. Dizinin kadrosunda ayrıca Ali Önsöz, Meral Çetinkaya ve Metin Coşkun gibi oyuncular bulunuyor.

Darmaduman dizisi nerede çekiliyor?

Darmaduman dizisinin çekimleri İstanbul’da yapılmaktadır.

Darmaduman Konusu Ne?

Harun ve ailesi yıllar süren küslüğün ardından İstanbul’daki baba evine döner. Dizide gençlerin arkadaşlığı ve aşklarında dair hayatları izleyeceğiz.

Başa dön tuşu