MEDYA

Demet Akalın sahnede bir anda yere kapaklandı

Açıklamaları ve paylaşımlarıyla sık sık magazin manşetlerinde yer bulan ünlü popçu Demet Akalın, Uşak’ta konser için sahneye çıktığı sırada bir anda yere kapaklandı. Uşak’ın kurtuluşunun 100. senesinde Uşak’ta düzenlenen Demet Akalın konserine katılım bir hayli fazlaydı. Ünlü popçu ise sahneye çıktığı sırada nazara geldi.

Açıklamaları ve paylaşımlarıyla sık sık magazin manşetlerinde yer bulan ünlü popçu Demet Akalın, Uşak’ta konser için sahneye çıktığı sırada bir anda yere kapaklandı. Uşak’ın kurtuluşunun 100. senesinde Uşak’ta düzenlenen Demet Akalın konserine katılım bir hayli fazlaydı. Ünlü popçu ise sahneye çıktığı sırada nazara geldi. Konser verdiği esnada elbisesine takılan Akalın, bir anda kendini yerde buldu. Talihsiz olayın ardından eşi Okan Kurt’un pansuman yaptığı Akalın, konsere devam etti. Konser sırasında nazara gelen ünlü popçu şarkılarını seslendirmeye devam ettiği sırada yaşadığı talihsiz olay için ‘Uşak Gazisi oldum’ yorumunda bulundu.

SAHNEYE ÇIKARKEN YERE DÜŞTÜ

Uşak’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılına özel düzenlenen konserlerin sonuncusu Demet Akalın konseri oldu. Demet Akalın, Uşaklılara muhteşem bir konser verdi. Konser sırasında talihsiz bir kaza yaşayan Akalın, ayağı takılarak yere düştü.

OKAN KURT PANSUMAN YAPTI

Sahne öncesinde nazara gelen ve talihsiz bir kaza yaşayan Akalın’a eşi Okan Kurt pansuman yaptı. Yaşadığı küçük kaza sonrasında sahneye çıkan ünlü şarkıcı şarkılarını seslendirmeye devam etti.

BACAĞINDAN YARALANDI

Uşaklılara muhteşem şarkılarını seslendiren Demet Akalın, bir ara sahneden inerek vatandaşların yanına gitti ve şarkılarına dinleyicilerinin yanında devam etti. Bu anlarda hayranlarıyla fotoğraf çekilen Akalın, tekrar sahneye dönmek istediği esnada ayağı elbisesine takılarak yere düştü. Güvenliklerin hızlı müdahalesi ile hemen yerden kaldırılan ünlü popçunun bacağından hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. Yaşadığı küçük kaza sonrasında konserine kaldığı yerden devam eden şarkıcı, ‘Uşak Gazisi oldum’ dedi.

Başa dön tuşu