MEDYA

Demet Özdemir babası ile barıştı! Herkesi duygulandıran kare

Uzun süredir mutlu beraberlikleri devam eden ünlü oyuncu Demet Özdemir ile ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç, birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. Geçtiğimiz hafta görkemli bir düğünle hayatlarını birleştiren ünlü çiftin düğün törenine çok sayıda ünlü isim katıldı. Sosyal medyaya damga vuran düğünden gelen kareler çok konuşuldu. Çiftin mutlu gününe Demet Özdemir’in uzun yıllardır görüşmediği babası da katıldı.

Demet Özdemir’in uzun yıllardır görüşmediği babası mutlu gününde kızını yalnız bırakmadı. Baba-kızın düğünde çekilen karelerini gören herkes duygulandı. Ünlü çiftin düğün töreninde en çok konuşulan kare Demet Özdemir ile babasının birbirine sarıldığı kare oldu. Özdemir, daha önce verdiği bir röportajda babasıyla uzun süre görüşmediğini söylemiş ve kısa sürfe önce barıştıklarını açıklamıştı.

BABASIYLA KARELERİ GÜNDEM OLDU

Ünlü oyuncu Demet Özdemir ile ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç’un düğünü geçtiğimiz hafta aileleri, yakın dostları ve çok sayıda ünlü ismin katılımıyla görkemli bir şekilde gerçekleşti. Yılın düğününde çekilen kareler tek tek paylaşılmaya başlanırken özellikle Demet Özdemir’in uzun yıllardır görüşmediği babasının düğüne katılıp katılmadığı merak ediliyordu. Baba Özdemir’in kızını bu mutlu gününde yalnız bırakmadığı ve ünlü çiftin yanında olduğu görüldü. Baba-kızın düğünde çekilen fotoğrafları gören herkesi duygulandırdı.

‘ÇOK İNATÇIDIR’

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, verdiği bir röportajda babasıyla ilgili konuşmuş ve babasıyla uzun süre görüşmediğini söylemişti. Babasıyla yıllarca görüşmediğini anlatan güzel oyuncu, ‘Yıllarca görüşmedik ama kısa süre önce barıştık. Fakat hiçbir zaman bizden nefret ettiğini veya bizi sevmediğini düşünmedim. Sadece çok inatçıdır.’ ifadelerine yer vermişti.

 

Başa dön tuşu