VALİLİK

DEMİRTAŞ’IN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ

Tüm çalışanlarımızın “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü”nü tebrik ediyor; dünyanın dört bir yanında birlik, mücadele ve dayanışma günü olarak kutlanan “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü”nün çalışanların sorunlarının dile getirilmesine, çözüm yollarına ilişkin görüşlerin tartışılmasına ve demokrasi kültürümüzün gelişmesine vesile olmasını temenni ediyorum.

 

Bu meyanda devletimiz, emekçilerimizin çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve haklarının korunmasına özel ihtimam göstermekte, gereken tüm adımları her hal ve şartta atmaktadır. Bunun en güzel örneği tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının etkilerinin en alt düzeye indirilmesi bağlamında Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hükümetimizin aldığı tedbirlerde bizatihi görülmektedir.

 

İnanıyorum ki yaşanan salgının olumsuz etkileri emek dünyamızda en hafif düzeyde hissedilecek; bu sıkıntılı dönem emeklerini, alın terlerini koyan, üreten, emek harcayan tüm çalışanlarımızla, milletimizin topyekûn gösterdiği dayanışma ruhu içerisinde devlet-millet el ele geride bırakılacaktır.

 

 Bu duygu ve düşüncelerle “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü”nün birlik ve beraberliğimizi, dayanışmamızı güçlendirmemize vesile olmasını diliyor; tüm çalışanlarımızın“1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü”nü kutluyorum.

Başa dön tuşu