VALİLİK

DEMİRTAŞ’IN ANNELER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Başta vatanımız uğruna evlatlarını feda eden kıymetli şehit annelerimiz olmak üzere başlarımızın tacı değerli annelerimizin ve kalbinde anne şefkati taşıyan tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü gönülden tebrik ediyor; sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür temenni ediyorum.

Malum olduğu üzere bu özel ve anlamlı zaman dilimini, bu yıl diğer yıllardan farklı idrak ediyor; bereket kaynağı annelerimizin en anlamlı gününü alınan tedbirler dâhilinde kutluyoruz. O sebeple baş tacımız ve korunağımız olan tüm annelerimizden; dünyanın koronavirüsle yoğun bir mücadele yürüttüğü bugünlerde, ülkemiz ve milletimiz için hayır dualarını eksik etmemelerini istiyorum. Biliyoruz ki bugünleri de geride bırakacak; daha nice güzel ve mutlu günlerde hep birlikte olacak, ellerinizden öpecek ve kucaklaşacağız.

Aziz Hemşehrilerim,

Unutulmamalıdır ki hayat, en büyük mucizedir ve bu mucizenin başkahramanı annelerimizdir. Onlar, can içinde can taşımaya başladığı ilk andan, son nefesimize kadar bizleri kötü niyetlerden, kötü düşüncelerden koruyan, dualarıyla üstümüzü örten görünmez zırhlarımızdır. Onlar, hayatımızın her anında yolumuzu aydınlatan ışık misali ömrümüze şekil veren en kıymetli hazinelerimizdir. Onlar, fedakârlığın, karşılıksız sevginin, sınırsız şefkatin ve gerçek merhametin yegâne timsali; "Cennet annelerin ayağının altındadır" Hadis-i Şerifinin muhataplarıdır.

Bu vesileyle ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyorum. Ömürlerini ailelerine, çocuklarına vakfeden ve her daim sevginin, saygının ve hürmetin en yücesini hak eden tüm annelerimizin ve kalbinde anne şefkati taşıyan tüm kadınlarımızın,  Anneler Günü’nü bir kez daha kutluyor; sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür temenni ediyorum.

Başa dön tuşu