VALİLİK

DEMİRTAŞ MANTAR ÜRETİM TESİSİNİ ZİYARET ETTİ

Akkapı Mahallesi’nde bulunan tesisin ziyaretine Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Vali Yardımcısı Murat Süzen, İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Remzi Özdoğan, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile mantar üreticileri katıldı.

Tesise gerçekleştirdiği ziyaret sırasında tesis, işleyişi ve ürünler hakkında tesis sahibi Gülbeyaz Sevil’den bilgiler alan Vali Demirtaş, ziyarete katılan mantar üreticileriyle gerçekleştirdiği sohbette üreticiler tarafından iletilen talep ve beklentilerin takipçisi olacaklarını kaydetti.

Güney Adana Kalkınma Programı ile Adana’nın dezavantajlı kesimlerini geliştirmeyi ve bu bölgede ikamet eden vatandaşların istihdamının arttırılması ve meslek edinmesine yönelik birçok proje gerçekleştirdiklerini dile getiren Vali Demirtaş; Adana’mızın tüm bölgelerinin gelişmişlik seviyesini arttırıncaya kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu proje kapsamında mantar yetiştiriciliğini meslek edinen vatandaşlarımızı tebrik ediyor, gösterdikleri cesaretin ülkemizde meslek edinme fırsatı arayan tüm vatandaşlarımıza özellikle de kadın vatandaşlarımıza örnek olmasını temenni ediyorum. Üreticimize hayırlı ve bereketli bir hasat diliyorum.’’ dedi.

Başa dön tuşu