YÜREĞİR

Destek sözü

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette Kocaispir, Yüreğir’in gelişmesi ve sorunlarının çözümü için yapılan ve yapılması planlanan çalışmalara değinerek; önümüzdeki süreçte hayata geçirecekleri projeleri hakkında bilgi verdi.

Kocaispir, Yüreğir’de önemli bir konuma sahip olan Sinanpaşa Mahallesi’nde yapılan kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgi verirken, ‘‘Sinanpaşa’nın değişimi ve gelişimi Adana merkezi konumu açısından önem arz etmektedir. Bu bağlamdaki çalışmalarda Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışmalarda bulunuyoruz.’’ dedi. 

Başkan Kocaispir; Yüreğir halkına en iyi hizmeti verebilmek için durmadan çalıştıklarını, kültür ve sosyal işleri yeniden yapılandırdıklarını, başta temizlik olmak üzere park ve bahçeler ve sosyal donatılar konusuna ağırlık verdiklerini dile getirdi.

Yüreğir Belediye Başkanı Kocaispir, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Kültür ve Sosyal Tesisleri’nin de bu anlamda gelişmesinin önemli olduğunu, tesisin konumunun Yüreğir ilçesine yakın olması nedeniyle aktif çalışmalarda değerlendirilmesi amacıyla Cemiyet yararına çalışmalara destek vereceklerini belirtti.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Kocaispir ve beraberindekilere ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisi’ni gezdirerek; iç ve dış mekanda yapılabilecek faaliyetleri ve tesisin ihtiyaç duyduğu eksiklikleri aktardı. 

Başkan Esendemir; kentimiz yararına gerçekleşecek her türlü organizasyon için zemin hazırladıklarını ve Yüreğir Belediyesinin de desteklerini beklediklerini belirtti.

Ziyarete; ÇGC Mali Sekreteri Mutlu Mete ile Yönetim Kurulu üyeleri Süreyya Uri, Sefa Saygıdeğer ve Hüseyin Arat da katıldı.

 

Başa dön tuşu