GENEL

Devlet Bahçeli 6’lı masaya çağrıda bulundu: Kılıçdaroğlu’nu mutlaka sorgulamalıdır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sivas’ta partisinin ilk seçim mitinginde açıklamalarda bulundu. 6’lı masaya çağrıda bulunan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan MHP lideri, 5 parti başkanına seslendi ve ‘Kılıçdaroğlu’nu sorgulayın’ dedi. Bahçeli’nin ilk seçim mitinginde yaptığı bu çağrı çok konuşuldu. Sosyal medyanın da gündemine oturan açıklamalara çok sayıda yorum geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sivas’ta partisinin ilk seçim mitinginde açıklamalarda bulundu. 6’lı masaya çağrıda bulunan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan MHP lideri, 5 parti başkanına seslendi ve ‘Kılıçdaroğlu’nu sorgulayın’ dedi. Bahçeli’nin ilk seçim mitinginde yaptığı bu çağrı çok konuşuldu. Sosyal medyanın da gündemine oturan açıklamalara çok sayıda yorum geldi. MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin Sivas’ta düzenlenen ilk seçim mitinginde çok ses getirecek açıklamalarda bulundu. Açıklamalarında çoğunlukla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroülu’na yüklenen Bahçeli, 6’lı masanın 5 parti başkanına seslenerek Kılıçdaroğlu için çağrıda bulundu. İşte Bahçeli’nin çok konuşulan açıklamalarından öne çıkanlar…

KILIÇDAROĞLU’NA SERT SÖZLERLE YÜKLENDİ

Sivas’ta partisinin ilk seçim mitinginde açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 6’lı masa ve Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı. 2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net temalı mitingde konuşan Bahçeli, ‘CHP’nin başındaki zat Türkiye’nin karşısına geçerek mihrak olup çıkmıştır’ ifadeleriyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi. Açıklamalarında Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Bahçeli, ‘İnsanlarımızı birbirine düşürmenin derdindedir. Gözünü hırs bürümüştür. Hiçbir lafı Türkiye’nin yararına değildir. Cumhurbaşkanlığı adaylığı için iradesini kiraya vermiştir. Demirtaş ile Soros’çu Kavala’nın avukatı olmuştur. Ağzından PKK terör örgütüne kınama lafı çıkmamıştır. FETÖ’ye karşı hiçbir tepkisi duyulmamıştır. Daha da vahimi terörle mücadeleye partisiyle hayır demiştir.’ ifadelerini kullandı.

6’LI MASA’NIN 5 PARTİ BAŞKANI’NA ÇAĞRI

Açıklamalarının devamında 6’lı masaya çağrıda bulunan Bahçeli, ‘Ne tuhaf ki diğer zillet ortaklarından hiçbir itiraz bulunmuyor. Medya üzerinden, kapalı kapılar ardından, dolaylı yollardan Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığına soğuk mesajlar vermenin dışında hiçbir şey yapmıyorlar. 6’lı ganyanın 5 parti başkanı Kılıçdaroğlu’nu mutlaka sorgulamalıdır.’ dedi.

‘CUMHURBAŞKANI ADAYI ERDOĞAN’

Millet İttifakı’na ağır sözlerle yüklenen MHP lideri Bahçeli, ‘Zillet İttifakı yıkımdır. Samimiyetleri sahte, sevgileri sanal, sadakatleri samandır.’ dedi. Partisinin ilk seçim mitinginde bir kez daha Cumhur İttifakı’nın adayını duyuran Bahçeli, ‘Bizim adayımız belli kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Hedefimiz sayın Erdoğan’ın açık ara farkla Cumhurbaşkanı seçilmesi ve çok güçlü MHP grubu ve Cumhur İttifakı’nın tecelli etmesidir.’ ifadelerini kullandı.

 

 

Başa dön tuşu