MEDYA

Didem Arslan Yılmaz Adanalı Alev’i canlı yayından kovdu

Adanalı Alev son günlerde Show TV ekranlarında yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının en çok konuşulan isimlerinden oldu.

Ünlü olma hayali kurarken dolandırıldığı iddiası ile Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programına katılan Adanalı Alev canlı yayından kovuldu. Didem Arslan Yılmaz, söylediklerinin büyük çoğunluğu yalan çıkan Adanalı Alev’e sinirlenerek stüdyodan çıkmasını istedi. Programın ünlü olma yeri olmadığını belirten Didem Arslan Yılmaz, herkesin gözü önünde genç kadını programdan attı.

Menajeri tarafından dolandırıldığını iddia etmişti

Show TV ekranlarında yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme isimli programa katılan Adanalı Alev, ünlü olmak istediğini ve bu sırada Menajerine binlerce lira kaptırdığını öne sürmüştü. Menajer Eyüp ve şarkıcı Fatih Bulut hakkında birçok iddiada bulunan Adanalı Alev ile ilgili de çok sayıda ihbar gelmişti. Bazı ihbarlarda ise Alev’in yalan söylediği ve Aslında menajer Eyüp ile sevgili olduğu öne sürülmüştü.

Yalan söylediği ortaya çıkınca kovuldu

Didem Arslan Yılmaz her iki tarafın iddialarını da dinleyerek sonunda Alev’in yalan söylediğine ikna oldu. Canlı yayında kendisine söylenen yalanlar sebebiyle çok sinirlenen Didem Arslan Yılmaz, Adanalı Alevi programdan kovdu. Programının ünlü olma yeri olmadığını belirten Didem Arslan Yılmaz, Alev’in stüdyodan çıkmasını istedi. Oldukça sinirlenen Yılmaz, Adanalı Alev’in söylediği birçok şeyin yalan olduğunu açıkladı.

Başa dön tuşu