GENEL

Diyarbakır’da 15 yaşındaki kuzenini kuma almak isteyen cani dehşet saçtı! Küçük kızın içinde olduğu aracı taradı

Diyarbakır’da evli ve 7 çocuk babası olduğu öğrenilen Aslan Karakaş, 15 yaşında olan kuzenini kuma almak istedi. Amcasının kızını kuma almak isteyen ancak küçük kızın bu durumu kabul etmemesi üzerine gözü dönen karakaş, küçük kızın da içinde olduğu aracı kalaşnikofla taradı. Olayın ardından tutuklanan Karakaş’ın ifadesinde ise eşini ikinci kez evlenmek için ikna ettiğini ancak kuzeninin evlenmeyi kabul etmediğini söylediği ortaya çıktı.

Diyarbakır’da yaşanan kuma olayı duyanları şaşkına çevirdi. Evli ve 7 çocuk babası olan Aslan Karakaş, amcasının 15 yaşında olan kızını kuma almak istedi. Eşini bu duruma ikna eden ve 15 yaşındaki kuzenini kuma olarak getirmek isteyen Karakaş, küçük kızdan olumsuz yanıt alınca deliye döndü. Olumsuz yanıt üzerine Karakaş, kalaşnikofla küçük kızında içinde bulunduğu aracı taradı.

15 YAŞINDAKİ KUZENİNİ KUMA ALMAK İSTEDİ

Olay, Diyarbakır’ın Bismil ilçesine bağlı Selamet Köyü’nde meydana geldi. 2021 yılının Şubat ayında meydana geldiği öğrenilen olayın detayları kan dondurdu. Aktarılan bilgilere göre, evli ve 7 çocuk babası olan 32 yaşındaki Aslan Karakaş, 15 yaşındaki kuzenini kuma almak istedi. Eşini bu duruma ikna eden ve amcasının kızıyla imam nikahı kıymak isteyen Karakaş, kuzeninin bu evliliği istememesi üzerine çılgına döndü. Yaşı küçük olan ve akraba evliliği yapmak istemediği öğrenilen küçük kız ve ailesine husumet besleyen Aslan Karakaş, küçük kız ve ailesinin içinde bulunduğu aracın önünü keserek kalaşnikofla aracı taradığı öğrenildi.

4 AYLIK YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Saldırı sırasında vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan 15 yaşındaki kız, yoğun bakımda tedavi altına alındı ancak maalesef 4 aylık yaşam mücadelesini kaybetti. Saldırıdan sonra kaçan Aslan Karakaş ise olaydan 5 ay sonra silahıyla teslim oldu. İfadesi ortaya çıkan sanığın savunmasında, ‘Kuzenimle evlenmek istediğimi annesine söyledim. Sonra eşimle konuştum ve ikinci evliliğimi yapmak istediğimi söyledim. Eşimi de ikna ettim. Olumlu bakınca imam nikahıyla evlenmek istedim. İlk eşimden boşanmayı düşünmedim. Bir süre sonra ekonomik sıkıntılarım başlayınca ailesi evliliğe izin vermedi. Olay günü ablam konuşmak için ailenin içinde bulunduğu aracın yanına gidince durmayıp hızla uzaklaştılar, ben de korkutmak amacıyla peşinden birkaç kez ateş ettim. Silah seri atış konumunda olduğu için elim her tetiğe gittiğinde 4 mermi sıkmışım.’ dedi. Mahkemenin duruşmayı ileri bir tarihe ertelediği bilgisine ulaşıldı.

 

Başa dön tuşu