MEDYA

Çağla Şikel’in Zeynep Bastık’ın eski eşi Tolga Akış ile aşk yaşadığı iddia edildi

Yazın bomba aşk iddiası magazin manşetlerine damgasını vurdu. Son dönemde özel hayatıyla sık sık magazin gündeminde kendisine yer bulan ünlü manken Çağla Şikel’in yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilirken Şikel’in aşk yaşadığı iddia edilen isim ise magazin gündemine bomba gibi düştü. Günün en çok konuşulan haberi olan Çağla Şikel’in aşk iddiası haberi sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Yazın bomba aşk iddiası magazin manşetlerine damgasını vurdu. Son dönemde özel hayatıyla sık sık magazin gündeminde kendisine yer bulan ünlü manken Çağla Şikel’in yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilirken Şikel’in aşk yaşadığı iddia edilen isim ise magazin gündemine bomba gibi düştü. Günün en çok konuşulan haberi olan Çağla Şikel’in aşk iddiası haberi sosyal medyanın da gündemine oturdu. Geçtiğimiz günlerde ünlü iş insanı İzzet Antebi ile mesajları ifşa olan ünlü manken Çağla Şikel, uzun süre magazin manşetlerinde yer almıştı. Şikel’in yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilirken aşk yaşadığı iddia edilen isim ise çok konuşuldu. Şikel’in geçtiğimiz hafta Zeynep Bastık’tan boşanan Tolga Akış ile aşk yaşadığı öne sürüldü. İşte detaylar…

GÜNDEME DAMGA VURAN AŞK İDDİASI

Ünlü manken Çağla Şikel, son dönemde özel hayatıyla sık sık magazin manşetlerinde yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde ünlü iş insanı İzzet Abntebi ile mesajları ifşa olan güzel mankenin yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Geçtiğimiz hafta Zeynep Bastık’tan boşanan Tolga Akış ile aşk yaşadığı iddia edilen çağla Şikel gündeme bomba gibi düştü.

EDİS’İN KULİSİNDE DANS İDDİASI

Zeynep Bastık ile evliliğini noktalayan Tolga Akış’ın ünlü manken Çağla Şikel ile yeni bir aşka yelken açtığı iddiası bu yazın en çok konuşulan haberi oldu. Gündeme bomba gibi düşen aşk iddiası sosyal medyanın da gündemine yerleşirken Çağla Şikel ile Tolga Akış’ın aşklarını yakın arkadaşlarından gizlemediği öne sürülüyor. Diğer yandan yeni aşk iddiasıyla gündeme gelen Şikel ve Akış’ın geçtiğimiz akşam ünlü popçu Edis’in kulisinde dans ettiği de iddialar arasında.

TEK CELSEDE BOŞANDILAR

Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Alaçatı’da muhteşem bir törenle nikah masasına oturan Zeynep Bastık ile Tolga Akış çifti geçtiğimiz hafta 6. Ankara Aile Mahkemesi’nde tek celsede boşandıkları öğrenildi.

 

Başa dön tuşu