GENEL

EGM 2022 polis maaşı promosyonu belli oldu! 2022 polis maaşı promosyonu ne kadar, kaç TL?

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada yenilenen maaş protokolü duyuruldu. EGM tarafından yayınlanan açıklama kapsamında hiçbir kesinti olmadan her bir personele 27 bin TL ödeneceği bildirildi. Yeni protokolün yürürlüğe gireceği tarih ise 1 Kasım 2022 olarak açıklandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü, polislerin maaş promosyonu ile ilgili bir açıklama yayınladı. Bu kapsamda tek seferde peşin ve eşit olarak hiçbir kesinti olmadan her personele 27 bin TL ödeneceği duyuruldu. Yeni protokolün 1 Kasım 2022 tarihinde yürürlüğe gireceği bilgisine de yer verildi. İşte polis maaş promosyon ile ilgili tüm detaylar…

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN PROMOSYON AÇIKLAMASI

Polis maaşı promosyonu ile ilgili açıklama yapan EGM, daha öne Vakıfbank ile yapılan maaş promosyon protokolü ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Görüşmeler sonucunda protokolün revize edildiği ve yeni promosyon protokolünün süresinin 3 yıl olarak belirlendiği açıklandı.

HER PERSONELE 27 BİN TL ÖDENECEK

Yeni protokol kapsamında tek seferde peşin ve eşit olarak hiçbir kesinti yapılmadan her personele 27 bin TL ödeneceğini duyuran EGM, yeni protokolün 1 Kasım 2022 tarihinde yürürlüğe gireceğinin bilgisini de paylaştı.

‘YENİ PROTOKOL DAHİL EDİLECEK’

Açıklamada, Vakıfbank ile önceden yapılan ve süresi henüz tamamlanmamış olan promosyon protokollerinin de iptal edilerek yeni protokole dahil dileceği belirtildi. Öte yandan Vakıfbank dışındaki bankalarla devam eden protokollerin ise sözleşmelerin bitiş tarihinde söz konusu yeni protokole dahil edileceği bildirildi ve ‘Vakıfbank Yönetim Kuruluna, Vakıfbank Genel Müdürlüğüne ve protokol görüşmelerini gerçekleştiren heyetlere Türk Polis Teşkilatı adına teşekkür ediyoruz.’ denildi.

 

 

Başa dön tuşu