MEDYA

Doya Doya Moda Gamze Taşkın Gülşah Saraçoğlu kavgası! Doya Doya Moda Gamze diskalifiye mi oldu?

TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programı hafta içi her gün izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların şıklık yarışı devam ederken sevilen moda programında gündeme oturan bir gelişme yaşandı. Yarışmanın iddialı isimlerinden biri olan Gamze Taşkın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Doya Doya Moda’dan ayrıldığını duyurdu. Gamze’nin bu paylaşımı herkesi şaşırtırken bir yandan da meraklandırdı.

Hafta içi her gün ekrana gelen sevilen moda yarışması Doya Doya Moda’nın yeni bölümleri tüm hızıyla devam ederken yarışmacıların kendilerine verilen kombinleri hazırlayarak jüri üyelerinin karşısına çıktığı yeni haftada herkesi şaşırtan bir gelişme yaşandı. İddialı yarışmacılardan biri olan Gamze Taşkın, programa veda ettiğini açıkladı. Gamze Taşkın’ın sosyal medya hesabından yaptığı ayrılık açıklaması herkesi şaşırttı. Peki, Gamze Taşkın Doya Doya Moda’dan neden ayrıldı? Doya Doya Moda Gamze Taşkın diskalifiye mi oldu? Gamze Taşkın Doya Doya Moda’dan elendi mi? İşte tüm merak edilenler…

GAMZE TAŞKIN DOYA DOYA MODA’DAN NEDEN AYRILDI?

Doya Doya Moda’nın sevilen ve iddialı yarışmacılarından biri olan Gamze Taşkın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla programa veda ettiğini açıkladı. Herkesi şaşırtan ve bir o kadar da meraklandıran ayrılığın nedeni araştırılmaya başlandı. Programın jüri üyelerinden Gülşah Saraçoğlu da söz konusu ayrılığı doğruladı.

STÜDYOYU TERK ETTİ

Gamze Taşkın, rakibi Esra ile büyük bir tartışma yaşadı. Gamze’nin Tğrkçe konuşurken zorlanması ile ilgili yorumunu dile getiren Esra’ya sinirlenen Gamze, rakibine sert bir çıkış yaptı. Gamze’nin bu çıkışına sinirlenen jüri üyeleri Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Yasemin Yılmaz ve Serdar Uzuntaş duruma tepki gösterdi. Jüri üyelerinden Gülşah Saraçoğlu’nun kendisine tepkisine ve kullandığı ifadelere sinirlenen Gamze Taşkın, yaka kartını çıkardı ve Gülşah Saraçoğlu’nun önüne bırakarak yarışmadan ayrıldığını söyleyip stüdyoyu terk etti.

‘YARIŞMAYA VEDA ETTİM’

Sosyal medya hesabından programdan ayrıldığına dair bir paylaşım yapan Gamze Taşkın, ‘Doya Doya Moda’ya veda etmiş bulunmaktayım. Şu an eve geçiyorum. Bavulumu hazırlayıp yurt dışı seyahatine çıkacağım. Hem iş hem de tatil amaçlı bir seyahat olacak. Programla ilgili söylemek istediklerim var elbette. Uçaktan inip müsait olduğumda sizlerle mini bir sohbet edeceğiz.’ ifadelerine yer verdi.

Başa dön tuşu