SPOR

Dursun Özbek Aziz Yıldırım buluşması gündem oldu

Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım ile Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in bir düğünde aynı karede yer alması sosyal medyanın gündemine yerleşti. İkilinin aynı masada oturduğu ve bir süre sohbet ettiği görüldü. Düğünde buluşan ikilinin sohbetlerinin ardından hatıra fotoğrafı çektirdiği görülürken bu anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım ile Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in bir düğünde aynı karede yer alması sosyal medyanın gündemine yerleşti. İkilinin aynı masada oturduğu ve bir süre sohbet ettiği görüldü. Düğünde buluşan ikilinin sohbetlerinin ardından hatıra fotoğrafı çektirdiği görülürken bu anlar sosyal medyada çok konuşuldu. Fenerbahçe Başkanlığı’nı 20 yıl sürdüren Aziz Yıldırım, mevcut Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile bir düğünde bir araya geldi. Türk futbolunun iki önemli isminin buluşması spor manşetlerinin de en üst sıralarında yerini aldı. Aynı karede yer alan ve masada beraber oturan iki önemli isim bir süre sohbet etti. İkili hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

AZİZ YILDIRIM VE DURSUN ÖZBEK YAN YANA

Fenerbahçe’de 20 yıl başkanlık görevini sürdüren Aziz Yıldırım ve mevcut Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, İstanbul Sait Halim Paşa Yalısı’nda bir düğünde karşılaştı. Türk futbolunun iki önemli ismi düğünde aynı karede yer alırken ikilinin aynı masaya oturduğu ve bir süre sohbet ettiği görüldü.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİLDİLER

Spor manşetlerinin ve sosyal medyanın gündemine yerleşen bu buluşma çok konuşuldu. Muhabir Pınar Erbaş ile gazeteci Mehmet Akif Ersoy’un düğününe katılan Aziz Yıldırım ile Dursun Özbek, törende sahneye çıkarak genç çifte mutluluklar diledi. Yıldırım ve Özbek, birlikte hatıra fotoğrafı çekilmeyi de ihmal etmedi.

Başa dön tuşu