SİYASET

DÜRÜSTLÜK İLKESİYLE ADİL HİZMET ÜRETECEĞİZ

Adana’nın efsane Belediye Başkanı Eğe Bağatur’un oğlu Av. M. Çağrı Bağatur, doğup büyüdüğü, ekmeğini yediği kente hizmet için elini taşın altına koydu. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Demokratik Sol Parti’den (DSP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan M. Çağrı Bağatur vakit kaybetmeden seçim çalışmalarına başladı. 

DSP’nin ilçe belediye başkan adaylarıyla birlikte Adana’yı karış karış tarayan M. Çağrı 

Bağatur, adil ve eşit hizmet sözü verdi. 

Adanalıların kent yönetiminde dürüst, adil ve güvenilir kadrolara ihtiyaç duyduğuna dikkat çeken DSP Adana Büşükşehir Belediye Başkan Adayı Bağatur, “Dürüst olmak esastır, ilkesini davranış ve uygulamaları ile Adana’da en iyi şekilde sergilemiş sosyal demokrat efsane Belediye Başkanı Ege Bağatur’un oğlu olarak öncelikle dürüstlük ilkesiyle yola çıkıyorum. Halkımızın, dürüst, adil ve güvenilir kadrolara olan açlığını ve bu kadrolara olan ilgisini yakından deneyimledik. Halkımıza layık olduğu bir yönetim kadrosunu Adana’ya sunmak için çıktığımız bu yolda çalışmalarımızda en büyük destekçimiz yine halkımız olacaktır” dedi. 

 

“HALKÇI VE KATILIMCI BELEDİYE”

Adana için görev ve yetkileri çerçevesinde etkin ve güvenilir hizmetler sunmak istediğine işaret eden M. Çağrı Bağatur, “Bizim belediye başkanlığımız döneminde halkımızın ortak ve yerel ihtiyaçları güler yüzlü, hızlı ve kaliteli bir şekilde karşılanacaktır. Mevcut gereksinimler için verimli ve kalıcı çözümler üreteceğiz. Sosyal demokrat ve çağdaş belediyecilik anlayışıyla sürekli gelişen ve yenilenen bir Adana yaratarak, kentimizde yaşayan herkesin yaşam kalitesini yükselteceğiz. Bu çerçevede Adana’mız için halkçı, katılımcı ve çözüm odaklı bir yönetim anlayışını benimseyerek belediye ve halkımız arasındaki iletişim yollarını sürekli açık tutacağım” diye konuştu. 

 

“BELEDİYEYİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Adana’yı Adanalılarla birlikte yöneteceklerine de vurgu yapan DSP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M. Çağrı Bağatur, “Oluşturacağımız Halk meclisleri ile yaşayan halkın temsilcileri ile birlikte kentimiz için kararları oluşturacağız. Belediye kaynaklarını etkili bir şekilde kullanarak yandaşlarımıza peşkeş çekmeyeceğiz. Tüm hizmet alımları şeffaf ve halkın kontrolüne gerçek anlamda açık olacak. Adanamız'ın tarihi ve kültürel dokusunu koruyarak özgün bir kent kimliği oluşturmak, insan haklarına, doğaya ve çevreye saygılı olmak ana hedefimiz olacaktır. Adana için gerçekleştireceğimiz hizmetleri sevgi, saygı ve kardeşlik duygularıyla toplumun her kesimine ulaştırarak, sunulan adil hizmetlerle halkımızın güvenini kazanacağız” ifadelerini kullandı.

 
 

Başa dön tuşu