GENEL

e-Devlet Hayvan Sahiplendirme uygulaması devrede

e-Devlet yeni bir hizmetini daha devreye soktu. Bugün itibariyle ‘Hayvan Sahiplendirme’ uygulaması açıldı. E-Devlet’in yeni uygulaması vatandaşları meraklandırdı. Yeni uygulamanın nasıl kullanılacağı ve uygulamaya nasıl giriş yapılacağı araştırılıyor. e-Devlet Hayvan Sahiplendirme uygulaması ile ilgili merak edilen pek çok detay var. Merak edilenlere detaylı bir şekilde yanıt aranıyor.

e-Devlet’te açılan ‘Hayvan Sahiplendirme’ uygulaması ile barınakta yaşayan hayvanlara yuva bulunmasına destek olunacak. Söz konusu uygulama üzerinden barınaklarda yaşayan hayvanlara yuva olunabilecek. Hayata geçirilen uygulama başta hayvanseverler olmak üzere herkesi memnun etti. İşte e-Devlet Hayvan Sahiplendirme uygulaması ile ilgili merak edilen tüm detaylar…

E-DEVLET HAYVAN SAHİPLENDİRME UYGULAMASI NEDİR?

e-Devlet, ‘Hayvan Sahiplendirme’ uygulamasını devreye soktu. Sokak hayvanlarını koruma ve onlara yuva bulmaya yönelik çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Artık e-Devlet üzerinden barınaklarda yaşayan hayvanlara yuva olmak mümkün. Bunun için çok kısa bir zamanınızı ayırmanız yeterli. e-Devlet’e giriş yaptıktan sonra arama kısmına ‘Hayvan Sahiplenme’ yazdıktan sonra size sunulan seçeneklerden istediğiniz barınağı seçerek başvurunuzu yapabilir ve barınakla iletişime geçebilirsiniz. e-Devlet’in yeni devreye soktuğu bu hizmette şimdilik sadece 3 belediyenin barınaklarındaki hayvanların bilgileri yer alıyor.

3 BELEDİYENİN BARINAK BİLGİLERİ YER ALIYOR

Başta hayvanseverler olmak üzere herkesi memnun eden yeni uygulama ile ilgili merak edilen çok fazla detay var. E-Devlet üzerinden hayvan sahiplenmek istediğinizde şimdilik sadece 3 belediyenin barınaklarındaki hayvanların bilgilerine ulaşabiliyorsunuz. Sistemde Ankara Keçiören Belediyesi ile İstanbul Bağcılar ve Büyükçekmece Belediyeleri’nin barınaklarındaki hayvanların bilgilerine ulaşabilirsiniz. Yeni başlayan uygulamanın ilerleyen günlerde geliştirilmesi bekleniyor.

 

Başa dön tuşu