MEDYA

Ebru Gündeş ile Rassan Khoshnaw evleniyor! Milyon dolarlık tektaş yüzükle evlenme teklifi

Bir süredir özel hayatıyla gündemde olan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, Kuzey Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile geçtiğimiz aylarda yeni bir aşka yelken açmıştı. 28 yaşındaki iş insanı sevgilisiyle gündeme gelen Gündeş’in sevgilisinden romantik bir evlenme teklifi aldığı iddia edildi. Kral dairesinin terasında gelen evlenme teklifi için 1.8 milyon dolar yüzük tercih ettiği belirtilen Khoshnaw’ın teklif için toplamda 2 milyon dolar harcadığı öğrenildi. Ebru Gündeş ise teklife ‘Evet’ yanıtını verdi.

Yaz aylarında konser maratonuna devam eden ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, özel hayatıyla da magazin manşetlerinin en üst sıralarında yerini aldı. Türkiye’nin güçlü seslerinden biri olan ünlü şarkıcının Kuzey Iraklı sevgilisinden romantik bir evlenme teklifi aldığı ve Gündeş’in 2 milyon dolar harcanan, Dubai’den özel bir helikopterle getirilen dünyaca ünlü İtalyan bir piyanistin melodileri eşliğinde gelen bu teklife ‘Evet’ dediği öğrenildi.

EBRU GÜNDEŞ EVLENİYOR

Kuzey Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile ünlü şarkıcı Ebru Gündeş’in yeni bir aşka yelken açtığı haberleri geçtiğimiz aylarda magazin manşetlerinin en üst sıralarında yer almıştı. Ebru Gündeş’in yeni aşkı çok konuşulurken Khoshnaw’ın Gündeş’in hiçbir sahnesini kaçırmadığı ve her konserini en ön sıradan izlediği öğrenilmişti. Çok konuşulan aşkta yeni bir gelişme yaşandı ve Khoshnaw’ın Gündeş’e Dubai’nin ünlü Burj El Arab binasındaki lüks otelin son üç katındaki kral dairesinde romantik bir evlenme teklifinde bulunduğu ortaya çıktı.

MİLYON DOLARLIK EVLENME TEKLİFİ

Ebru Gündeş’e yapacağı evlenme tekşifi için her detayı düşünen Khoshnaw, dünyaca ünlü İtalyan bir piyanisti Dubai’ye getirtti. Evlenme teklifi için 1.8 milyon dolarlık tektaş yüzük tercih eden Kuzey Iraklı iş insanı, müstakbel eşine tahsis edilmek üzere 19 milyon dolara özel bir uçak almaya hazırlanıyor. Ebru Gündeş’in ise sevgilisinden gelen evlenme teklifine ‘Evet’ dediği belirtiliyor.

Başa dön tuşu