MEDYA

Ebru Şahin ile Eda Ece aynı dizide oynamış

Ünlü oyuncular Ebru Şahin ve Eda Ece, A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın Fransa’ya karşı mağlup olmasının ardından gerginlik yaşamıştı. Cedi Osman’ın eşi Ebru Şahin, alınan mağlubiyetin ardından çok konuşulan bir paylaşım yapmış ve Buğrahan Tuncer’i hedef almıştı. Daha sonra bu paylaşımını silen Şahin’e Buğrahan Tuncer’in sevgilisi Eda Ece sessiz kalmadı ve Ebru Şahin’i Instagram hesabından sildi. İki güzel oyuncunun daha önce aynı dizide rol aldıkları ortaya çıktı.

A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın Fransa’ya mağlup olmasının ardından güzel oyuncular Ebru İŞahin ile Eda Ece arasında gerilim yaşandı. Cedi Osman’ın eşi Ebru Şahin, Buğrahan Tuncer’e ağır sözlerle yüklenirken Tuncer’in sevgilisi Eda Ece ise bu sözlere tepkisiz kalmadı ve Şahin’i Instagram’dan sildi. Günlerdir gündemden düşmeyen konuyla ilgili çok sayıda paylaşım yapılırken iki güzel oyuncunun daha önce rol arkadaşı oldukları öğrenildi.

NANKÖR PAYLAŞIMI ÇOK SES GETİRDİ

Cedi Osman ile evli olan ünlü oyuncu Ebru Şahin, maç bittikten sonra yaptığı paylaşımla Buğrahan Tuncer’e yüklendi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘Böyle star olamazsınız ama nankör evet’ ifadelerini kullanan Şahin’in bu sözlerle Buğrahan Tuncer’i hedef aldığı öne sürüldü. Milli oyunculardan Buğrahan Tuncer ise maç sonunda yaptığı paylaşımla gündeme gelmişti. Tuncer, ‘9 saniyede kazanacağımız maçı uzatmaya götürüp kaybediyoruz. Pek bir şey diyemiyorum’ ifadelerine yer vermişti. Ebru Şahin’in zehir zemberek açıklamalarının bu paylaşımın ardından gelmesi dikkat çekti.

EDA ECE’DEN KARŞILIK GELDİ

Ebru Şahin’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma sessiz kalmayan Eda Ece, Instagram hesabından Ebru Şahin’i sildi. Güzel oyuncuların arasındaki gerginlik sosyal medyanın da gündemine oturdu. Bazı sosyal medya kullanıcıları Ebru Şahin’i haklı bulurken bazıları ise Eda Ece’ye hak verdi.

AYNI DİZİDE OYNAMIŞLAR

Öte yandan iki ünlü oyuncu Ebru Şahin ile Eda Ece’nin daha önce aynı dizide rol aldıkları ortaya çıktı. Eda Ece’nin başrolünde yer aldığı Yasak Elma dizisinde Ebru Şahin’in de rol aldığı öğrenildi. Şahin, Yasak Elma dizisinde Hira karakterine hayat verdi.

Başa dön tuşu