MEDYA

Ebru Şahin ile Eda Ece Birbirine Girecek! Cedi Osman ile Buğrahan Tuncer Kavgası!

Cedi Osman'in eşi Ebru Şahin Fransa maçının yıldızı Buğrahan Tuncer'e olay göndereme yaptı ortalık karıştı!

A Milli Basketbol takımızı Avrupa Şampiyonasında Fransa’ya son saniyelerde yenilerek turnuvaya veda etti. Maça damga vuran isim ise muhteşem performansıyla Buğrahan Tuncer oldu.

FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası Son 16 Turu’nda A Milli Basketbol Takımımız Fransa’ya 87-86 mağlup olarak turnuvaya veda etti. Maçta performansındaki düşüklükle eleştirilen Cedi Osman’ın eşi oyuncu Ebru Şahin de hazır bulundu.

EBRU ŞAHİN’DEN OLAY GÖNDERME!

Cedi Osman’ın eşi Ebru Şahin sosyal medya hesabından Fransa maçının yıldızı aynı zamanda Eda Ece’nin sevgilisi Buğrahan Tuncer’i hedef alarak şaşırttı.

Ebru Şahin sosyal medya hesabından “Turnuva boyunca oyuncular yorgunluktan ve mücadeleden bayılacakken turnuvada 1 maç toplam 10 dk’sı olmayanlar gününe şükredip takımına teşekkür edeceğine hatırlatma yapıyor. Böyle star olamazsınız ama nankör evet” diye yazdı.

BUĞRAHAN TUNCER NE DEMİŞTİ?

Buğrahan Tuncer “2019’dan sonra şimdi de bu. Herkes çok üzgün. Yine imkansızı başardık. Normal sürede 10 sayıyla kazanacağımız maçı uzatmada kaybettik. Herkes çok üzgün takımda” demişti. Cedi Osman’ın bu sözlerini Ebru Şahin kötü performansı ile eleştirilen kocası Cedi Osman’ın üzerine alındığı görüldü.

Cedi Osman ABD maçında da Fransa maçında da oldukça kötü performans sergileyerek takımın elenmesinde büyük rol oynamış oldu.

Şimdi gözler ise Buğrahan Tuncer’in sevgilisi Eda Ece’ye döndü. Eda Ece’nin Ebru Şahin’e yanıt verip vermeyeceği merak konusu oldu.

Başa dön tuşu