MEDYA

Ebru Şahin ve Eda Ece Yasak Elma’da Beraber Oynamış!

Basketbolun yengeleri Ebru Şahin ve Eda Ece kavgasında yeni detaylar ortaya çıktı!

A Milli Basketbol Takımı’nın Fransa yenilgisi sonrası mağlubiyetin mimarı olarak gösterilen Cedi Osman’ın eşi Ebru Şahin maçın yıldızı Buğrahan Tuncer’i hedef alan ilginç bir tweet atmıştı. Bunun üzerine gözler Buğrahan Tuncer’in sevgilisi Eda Ece’ye çevrilmişti.

ABD maçında da takımın mağlubiyetinin mimarı olan Cedi Osman yıllar sonra aynı hatayı bir daha yapınca büyük eleştiri almıştı. Cedi Osman’ın geçtiğimiz aylarda evlendiği oyuncu eşi Ebru Şahin ise Fransa maçından sonra ilginç bir tweet atarak antipatiyi arttırdı.

A Milli Basketbol Takımı Fransa mağlubiyeti sonrası Avrupa Şampiyonası’na veda etmiştik. Maçta Cedi Osman kaçırdığı şutlarla büyük tepki almıştı. Maçın yıldızı Buğrahan Tuncer maç sonrası röportajında “İkinci defa oluyor bu” demesini Ebru Şahin kocası Cedi Osman’ın daha önce de ABD maçında kaçırdığı şutlara gönderme olarak algılayınca “Art niyet ve bireysellik budur. Böyle star olmazsınız ama nankör evet” yazdığı bir tweet atmıştı. Bunun üzerine Eda Ece ise oldukça asil davranarak hikayesinde Milli Takımın fotoğrafını paylaştı ve teşekkür etti. Olay sonrası Eda Ece, Ebru Şahin’i takibi bıraktı.

Ebru Şahin ve Eda Ece meğer aynı dizide oynamış!

Basketbolun yengelerinin arasının açılmasının ardından gözler ikilinin geçmişine çevrildi. Nostalji sayfalarında Ebru Şahin ve Eda Ece’nin geçmişte aynı seti paylaştığı ortaya çıktı.

İkili Yasak Elma dizisinin ilk sezonlarında aynı karede rol almış.

Başa dön tuşu