MEDYA

Destan’ın final bölümü bir eksikle çekildi! Ebru Şahin ve Edip Tepeli var ama o olmayınca boynu bükük kaldı

Apar topar final kararı verilen Destan dizisinin final bölümü çekildi ama bir eksikle! Ünlü oyuncu final bölümünde oynamayı kabul etmedi destan dizisinin boynu bükük kaldı.

ATV ekranlarında Ebru Şahin ve Edip Tepeli’nin başrollerini paylaştığı destan dizisi apar topar final kararı almıştı. Yeni sezonda devam edeceği açıklanan ancak sezon arasında final yapılmasına karar verilen destan dizisi bu hafta final bölümü ile ekranlarda yerini alacak. Destan dizisinin büyük finalinde tüm oyuncuların yer alacağı açıklanmıştı ancak bir oyuncu apar topar finale giden dizinin teklifini kabul etmedi. Ebru Şahin ve edip Tepeli destan dizisinin finalinde yer alacak Ancak o oyuncu olmayınca Dizinin boynu bükük kaldı.

ATV’de geçtiğimiz sezon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yerine salı akşamları yayınlanan ve reytinglerde de ciddi bir başarı elde eden destan dizisi yeni sezonda da devam edecekti. Ancak sezon arasında hiç kimsenin anlam veremediği bir şekilde destan dizisi için final kararı alındı. Final kararı oyunculara da bildirildi ve yapımcı final bölümü olmadan dizinin yayından kaldırılmasını kabul etmedi.  Bunun üzerine diziye yakışır bir final çekilmesi için tüm oyuncular ile görüşüldü. Başrol oyuncuları Ebru Şahin ve edip Tepeli de bu teklifi kabul etti ancak bir oyuncu geri çevirdi.

FİNAL BÖLÜMÜ ÇEKİLDİ

Geçtiğimiz sezonun en çok izlenen dizilerinden biri olan destan dizisi sürpriz bir şekilde final kararı almıştım Hatta yeni sezonda hayranları tarafından büyük bir heyecanla beklenen dizinin finali Geçtiğimiz günlerde yapım şirketi ve kanal tarafından açıklandı. Destan dizisinin final yapmaya karar vermesi ile birlikte yapımcısı son 1 bölüm çekmek için oyunculara teklif götürdü. Ebru Şahin ve edip Tepeli bu teklifi kabul etti ve diziye geri döndü. Ancak ünlü bir oyuncu dizinin final bölümünde yer almayı kabul etmedi. Oyunculara hiç sorulmadan doğrudan final kararı alınmasına tepki gösterdiği iddia edilen oyuncu final bölümünde yok. Destan büyük final bölümüyle ekrana veda edecek ancak o oyuncu olmayınca boynu bükük kaldı.

SELİM BAYRAKTAR FİNALDE OLMAYACAK

Bozdağ film tarafından ATV için hazırlanan destan dizisi büyük final bölümüyle ekranlara veda edecek. Yeni sezonda devam edeceği açıklanmasına rağmen aynı Aziz dizisi gibi yayından kaldırılan destan dizisinin oyuncuları final bölümü çekimi için bir araya geldi. Destan dizisinin final fragmanı da yayınlandı. Ancak sevilen isimlerden Selim Bayraktar dizinin final bölümünde yer almak istemedi. Ebru Şahin ve edip Tepeli destan dizisinin finalinde yer alıyor ancak en büyük düşmanlarına hayat veren Selim Bayraktar final bölümünde yok. Diğer yandan destan dizisinin final bölümünü dizinin ilk senaristleri olan Nehir Erdem ve Ayşe Ferda Eryılmaz kaleme aldı.

Başa dön tuşu