MEDYA

Eda Ece ve Ebru Şahin Takipleşmeyi Bıraktı

Eda Ece sevgilisi Buğrahan Tuncer'i hedef alan tweet atarak şaşkınlık yaratan Cedi Osman'ın eşi Ebru Şahin'i takipten çıkardı

Dün Fransa karşısında Cedi Osman’ın kötü performansı Buğrahan Tuncer’in ise oldukça iyi performans sergilemesi sonrası A Milli Basketbol takımımız 87-86 kaybederek Avrupa Şampiyonası’na veda etmişti.

Cedi Osman maçın normal süresinin son saniyelerinde kaçırdığı 2 serbest atış sonrası eleştirilerin hedefi olmuştu. Dünün yıldızı Buğrahan Tuncer açıklamasında “2019’dan sonra şimdi de bu. Herkes çok üzgün. Yine imkansızı başardık. Normal sürede 10 sayıyla kazanacağımız maçı uzatmada kaybettik. Herkes çok üzgün takımda” ifadelerini kullanmıştı. Cedi Osman 2019 yılında da ABD karşısında mağlup olmamızın en büyük etkenlerinden biriydi.

Buğrahan Tuncer’in bu açıklamalarına Cedi Osman’ın geçtiğimiz günlerde evlendiği eşi oyuncu Ebru Şahin ilginç bir tepki gösterdi. Şahin “Böyle star olamazsınız ama nankör evet” diye yazarak tartışma yarattı.

Ebru Şahin’in bu tweeti zaten tepki gören Cedi Osman’a iyice eleştiri almasına sebep oldu. Sosyal medya da Ebru Şahin ve Cedi Osman’a tepkiler çığ gibi büyüdü.

Buğrahan Tuncer’in sevgilisi sempatik oyuncu Eda Ece ise Ebru Şahin ile polemiğe girmeden A Milli Basketbol Takımı’nın fotoğrafını paylaşarak tüm oyuncuları tebrik etti ve alkış aldı.

Bugün ise Eda Ece’nin dün herkes tarafından eleştirilen Ebru Şahin’i sosyal medyadan takipten çıktığı görüldü.

Başa dön tuşu