MEDYA

Edis ve Gazapizm konserinde tekmeli yumruklu taciz kavgası

Edis ve Gazapizm’in Bursa’da verdiği konser adeta savaş alanına döndü. Taciz iddiasının ortalığı karıştırdığı konser alanında tekme ve yumruklar havada uçuştu. Taciz iddiası üzerine çıktığı öğrenilen kavgada onlarca kişi birbirine girdi. Ortalığın bir anda karıştığı konserde yaşanan kavga cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı. Katılımın yoğun olduğu konserdeki kavga herkese büyük korku yaşattı.

Bursa’da AVM otopark alanında düzenlenen Edis Görgülü ve Gazapizm konseri ilerleyen saatlerde kabusa döndü. Konsere katılımın bir hayli fazla olduğu görülürken taciz iddiası sonrasında konser alanının karıştığı anlar cep telefonu kameralarına yansıdı. Taciz iddiası sonrasında onlarca kişinin birbirine girdiği ve tekmelerin havada uçuştuğu görüldü.

TACİZ İDDİASI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Edis ve Gazapizm Bursa’da AVM otopark alanında konser düzenledi. Edis ve Gazapizm’i dinlemeye gelen onlarca kişi ortalığın bir anda karışmasıyla büyük korku yaşadı. Konser alanındaki taciz iddiası ortalığı bir anda karıştırırken gerginliğin kavgaya dönüşmesiyle tekme ve yumruklar havada uçuştu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Dün akşam Bursa’da bir alışveriş merkezinin otopark alanında düzenlenen Edis ve Gazapizm konserine katılım bir hayli yoğundu. Güzel başlayan konser daha sonra ortaya atılan taciz iddiasıyla bir anda karıştı. Konser alanındaki taciz iddiası ve yan bakma tartışması giderek büyüyerek kavgaya dönüştü. Tansiyonun bir hayli yükseldiği anlarda konser alanındaki onlarca kişi tekme ve yumruklarla birbirlerine girdi. Konser alanının dışına taştığı öğrenilen kavga cep telefonu kameralarına saniye saniye yansırken konsere gelen diğer dinleyiciler kavga sebebiyle büyük korku ve panik yaşadı. Polis, yaşanan kavgayla ilgili soruşturma başlattı.

Başa dön tuşu