SPOR

Efsane spiker Ercan Taner yeni sezonda yeni kanalı ile geri dönüyor

Son dakika… Yayıncı kuruluşlar uzun yıllar boyunca maç spikerleri görevini yapan efsane spiker Ercan Taner geri dönüyor. Yeni sezonda yeniden ekran karşısında olacak olan Ercan Taner'in adresi belli oldu.

Uzun yıllardan beri geldiği yapan usta gazeteci ve spiker Ercan Taner yeni sezonda Geri dönmeye hazırlanıyor. Tecrübeli spiker yayıncı kuruluşla geçirdiği uzun yılların ardından bu defa Tivibu Spor’da spikerlik yapacak.

SOSYAL MEDYADA DUYURDU

Tivibu Spor resmi hesabı sosyal medya üzerinden Usta spikeri transfer ettiğinin duyurusunu yaptı. Yapılan açıklamaya göre Ercan Taner yeni sezonda Tivibu Spor ekranlarında izleyici karşısına çıkacak.

UNUTULMAZ MAÇLARI ANLATMIŞTI

Uzun yıllar boyunca Süper Lig maçlarını yayınlayan Lig TV’de spikerlik görevini üstlenen Ercan Taner bugüne kadar unutulmaz maçları anlatmış ve sporseverlerle buluşturmuştu. 7’den 70’e herkesin tanıdığı isimlerden biri haline gelen Ercan Taner, Daha sonrasında NTV Spor’dan teklifi almış ve bir süre burada görev yaptıktan sonra beın Sports kanalını transfer olmuştu. Muğla’nın Datça ilçesinde dinlenmeye çekilen Ercan Taner, uzun süreden beri ekranlarda değildi. Kendine has tarzı ve yorumları ile de her zaman maçlarını aranan isimlerinden biri haline gelen Usta spiker bugüne kadar Türk futboluna damga vuran birçok karşılaşmayı anlattı.

Başa dön tuşu