BÜYÜKŞEHİR

Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı’ndan promosyon güncellemesi çağrısı

Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, Eğitim sektörü çalışanları için bankalara çağrıda bulundu. Bir an önce bankaların eğitim çalışanlarının promosyonlarını güncellemesi gerektiğini söyleyen Sezer, bu mağduriyetin giderilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer’den bankalara çağrı. Adana’da Eğitim Öğretim ve bilim hizmetleri alanında yetkili olan Sendikanın başkanı olan Sezer, eğitim çalışanlarının yaşadığı Sorunların çözümü için istasyon meydanında basın açıklaması gerçekleştirdi. Sezer açıklamasında bankaların promosyon anlaşmalarını bir incelemesi ve eğitim çalışanlarının mağduriyetini bir an önce gidermesi gerektiğini söyledi.

Çözümlere kapı aralamak gerekiyor

Sezer düzenlediği basın toplantısının amacının sorunları sıralamak olmadığını belirterek bu sorunların çözümü için kapı aralamak istediğini söyledi. Eğitim çalışanlarının yasal haklarının yeniden düzenlenmesi gerektiğini belirten Sezer, aynı zamanda ek ders ücreti miktarının artırılması gerektiğine dikkat çekti. Öğretmenlere şiddete karşı koruyacak yasal bir düzenlemeye ihtiyaç olduğunu belirten Sezer, yetkilileri eğitim çalışanları için ilave teşvik vermeye davet etti.

Promosyon güncellemesi istedi

Basın toplantısında konuşan Sezer bankalara da çağrıda bulundu. eğitim çalışanları için bankaların promosyon rakamlarını güncellemesi gerektiğini söyleyen Sezer, bu mağduriyetin giderilmesi için bir an önce adım atılması gerektiğini vurguladı.

Başa dön tuşu