MEDYA

Ekranda Deprem! 3 Dizi Birden Final Yapıyor!

Kanallar ardı ardına dizilerin sonlarını imzalıyor! Bu hafta arka arkaya 3 dizinin fişi çekildi!

Yeni sezon başladı. Kanallar yeni dizilerine başlarken bir yandan da yaz dizileri ekrana veda etti. Ancak final haberleri bitmiyor!

Yeni sezonda eski reyting rekortmeni diziler ekrana geri dönerken yeni dizilerde bir bir görünmeye başladı. Diğer yandan da reytinglerini koruyan yaz dizileri devam biletini alırken koruyamayanlar ise peş peşe final yaptı.

Daha da final haberi gelmez derken bu hafta arka arkaya 3 final haberi daha geldi. Kanallar dizilerin gözünün yaşına bakmadan ekrandan kaldırmaya devam ediyor. Peki hangi diziler final yapıyor? İşte bu haftanın ekrana veda edecek 3 dizisi!

Bu haftanın en üzen finali ekranlarda görmeye alışık olmadığımız tarzda orjinal bir iş olan başrolünde Serkay Tütüncü ve Dilan Çiçek Deniz’in yer aldığı Kusursuz Kiracı dizisinden geldi. Ekrandan daha çok dijitale uygun bir iş olduğu görülen Kusursuz Kiracı’nın dijital platforma geçmesi için hayranlardan baskı gelse de böyle bir durum söz konusu değil.

Bir diğer üzen final haberi ise yazın en iyi en eğlenceli romantik komedi işi olmasına rağmen düşük reytingler alarak şaşırtan Kanal D’nin Seversin dizisinden geldi. Seversin dizisi Pazartesi’ye alınarak zaten final biletinin kesildiğini göstermişti. Burak Yörük ve İlayda Alişan’ın başrolünde yer aldığı Seversin ekranlara veda ederek üzen bir diğer dizi oldu..

Bir final haberi de TRT’den geldi. Trt’nin Birol Güven imzalı dizisi Mükemmel Eşleşme beklenildiği üzere final yaparak ekranlara veda edecek.

Başa dön tuşu