GENEL

Şehit Yusuf Ataş’ın vasiyeti duygulandırdı! Sosyal medyadan peş peşe paylaşımlar geldi

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde şehit olan Yusuf Ataş’ın vasiyetini paylaştığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Ataş’ın vasiyetini dile getirdiği anlarda çektiği video görenleri gözyaşlarına boğdu. En büyük hayalinin bir kız çocuğu sahibi olmak olduğunu söyleyen Yusuf Ataş, şehit düşerse arkadaşlarından lösemili bir kız çocuğunun hayat boyu masraflarının karşılanmasını istedi.

Türkiye, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde şehit düşen Yusuf Ataş’ın vasiyetini paylaştığı videoyla gözyaşlarına boğuldu. Şehit Yusuf Ataş’ın vasiyetini söylediği anların yer aldığı video kısa sürede paylaşım rekorları kırdı. Sosyal medyada paylaşılan videonun ardından çok sayıda ünlü isimden peş peşe paylaşımlar geldi. LÖSEV de konuyla ilgili sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı.

ŞEHİDİN VASİYETİ YÜREKLERİ DAĞLADI

21 yaşındaki Piyade Astsubay Yusuf Ataş, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde şehit düştü. Türkiye’yi yasa boğan şehit haberinin ardından Ataş’ın vasiyetini paylaştığı görüntüler ortaya çıktı. Şehit Yusuf Ataş’ın çektiği bir videoda en büyük hayalinin bir kız çocuğu sahibi olmak olduğunu, şehit düşerse de arkadaşlarından lösemili bir kız çocuğunun hayat boyu masraflarının karşılanmasını istediğini söylediği duyuluyor.

‘VASİYETİN EMİRDİR’

Şehit Yusuf Ataş’ın vasiyetini dile getirdiği video kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Yürekleri yakan video paylaşım rekorları kırarken çok sayıda ünlü isimden de peş peşe paylaşımlar geldi. Sevilen sanatçı Haluk Levent, ‘Yusuf Ataş kardeşimiz bugün şehit oldu. Çok üzgünüz. Hepimizin başı sağ olsun. Onun vasiyeti hepimize.’ ifadelerini kullandı. Şehit Yusuf Ataş’ın vasiyetini dile getirdiği videoyu paylaşan İzzet Çapa, ‘Irak’ta şehit olan P. Asb. Çvş. Yusuf Ataş’ın vasiyetidir. Bize, hepimize emirdir… Aldık başımızın üzerinde kabul ettik kardeşim… Aziz ruhun şad olsun…’ notunu düştü. Ünlü müzisyen ve YouTuber Oğuzhan Uğur’dan da paylaşım geldi. Uğur paylaşımında, ‘Vasiyetin emirdir’ ifadelerini kullandı.

LÖSEV’DEN AÇIKLAMA GELDİ

Şehit Yusuf Ataş’ın vasiyeti ile ilgili açıklama yapan LÖSEV, ‘Vatan için gözünü kırpmadan şehitlik mertebesine yükselirken lösemili çocuklarımızı kalbinde taşıyan Mehmetçiğimizin vasiyetini yerine getirmek boynumuzun borcudur. Pençe-Kilit operasyon bölgesinde şehit düşen Astsubay Yusuf Ataş’a Allah’tan rahmet, ailesin ve milletimize başsağlığı dileriz.’ İfadelerine yer verdi.

 

 

Başa dön tuşu