MEDYA

Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftinden kötü haber! Yüzükler çıktı, konserde gözyaşları sel oldu, kriz büyüdükçe büyüyor

Peri Masalı gibi başlayan evlilikte kara bulutlar dolaşıyor. Yıllar sonra aradığı aşkı bulan ve hemen nikah masasına oturan Hadise geçtiğimiz günlerde konserde gözyaşlarına boğulmuştu. Gözyaşlarının arkasındaki gerçek ise o detayla ortaya çıktı.

Ünlü şarkıcı Hadise, iş İnsanı Mehmet Dinçerler ile geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Her fırsatta sosyal medya hesaplarından birbirlerine olan aşklarını haykıran çiftin evliliğinin üstünde kara bulutlar dolaşıyor. Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftin bana kötü haber geldi. Hadise konser de gözyaşlarına boğuldu, Mehmet Dinçerler ise parmağındaki nikah yüzüğünü çıkardı. Rüya evlilikte kriz her geçen gün büyüyor ve çözümsüz kalıyor.

Ünlü şarkıcı Hadise aradığı aşkı iş İnsanı Mehmet Dinçerler de bulmuş ve sosyal medya hesabından da aşkını ay kırmıştı. Birçok defa konserinde de ne kadar aşık olduğunu anlatan Hadise sevgilisi ile muradına ermiş ve Geçtiğimiz aylarda Sessiz sedasız Nikah Masasına oturmuştu. Ünlü çiftin Ne zaman düğün yapacağı merak konusu olurken evlilikten kötü haber geldi. Magazin kulislerinde dolaşan iddialara göre Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftinin evliliğinde kara bulutlar dolaşıyor.

KONSERDE GÖZYAŞLARINA BOĞULMUŞTU

Ünlü şarkıcı Hadise Geçtiğimiz günlerde verdiği konserinde küçük bir yol şarkısını seslendirirken gözyaşlarına hakim olamamıştı. Hadise’nin konser sırasında ağlaması izleyenlerin de dikkatinden kaçmadı. Birçok kişi ise acaba evlilikte kriz mi var Sorusunu sormaya başladı. Hemen ardından Mehmet dinçerlerin verdiği görüntü kriz iddialarını adeta doğrular nitelikte oldu.

YÜZÜKLER ÇIKARILDI

Birbirlerine aşklarını her fırsatta haykıran verdiği sosyal medya hesaplarından da aşk dolu yorumlar yapan ünlü çiftten kötü haber geldi. Dün yeni işyerinin açılışını yapan Mehmet Dinçerler’in Parmağında evlilik yüzüğünün olmaması dikkatli hayranlarının gözünden kaçmadı. Ayrıca konserde Hadise’nin de parmağında evlilik tek yüzüğü ve tek taşının olmadığı iddia edildi.

EŞİNİN AÇILIŞINA KATILMADI

Diğer yandan Hadise’nin eşi Mehmet Dinçerler’in mekan açılışına katılmaması da dikkatlerden kaçmadı. Kahve Dükkanı zincirleri olan ve şimdi de pastacılık sektörüne adım atan Mehmet Dinçerler’in heyecanına ailesi ortak oldu ancak eşi Hadise yanında değildi. Bu gelişme ile birlikte çiftin Ayrılık iddiaları daha da güçlendi. Henüz yapılan gelişmelere ilişkin Hadise ya da Mehmet Dinçerler’den bir açıklama yapılmadı.

HADİSE VE MEHMET DİNÇERLER BOŞANIYOR MU?

Hadise ve Mehmet Dinçerler Ayrılık iddiaları sosyal medyaya da bomba gibi düştü. Çiftin boşanacağı yönünde iddialar sonrasında sosyal medya kullanıcıları “yanlış eş” seçimi yorum yaptı. Daha önce de çift ile ilgili olarak ailelerin birbirine uymadığı konusunda yorumlar yapılmıştı. Şu an için boşanma iddiaları sadece bir dedikodudan ibaret ancak yüzüklerin olmaması bu dedikoduları güçlendiriyor.

Başa dön tuşu